MAC - O Lipstick / Ruj

Merhabalar.

Mac rujlarıyla tanışmamla oluşan gönül bağımız ortada, şuana kadar satin ve mat yapıdaki rujlarını denemiştim en son ise ''O'' adlı frost yapıdaki rujuyla tanıştım.


Ruja ilk baktığınızda renginin kahve mi bordo mu yoksa mora mı çalıyor anlayamıyorsunuz, içerisinde çünkü bu üç ton ve hatta altın yansımaları da var, bu yüzden vereceği renkte dudaktan dudağa değişecektir diye düşünüyorum.Benim dudağımda hafif bordo ve altın yansımaları öne çıktı ki ben buna bayıldım.

İlk kez böyle yansımalı, hatta ışıltı bir ruj kullandığımı söylemem lazım ama o kadar sevdim ki kendim bile şaşırdım, nemlendirmesi verdiği sonuç gayet başarılı, denediğim tüm Mac rujlarında olduğu gibi.

Kalıcılık olarak ise tabi ki mat rujlar kadar dudağınızda kalmıyor ama frost yapıdaki bir ruj için performansı bence gayet iyi.


Renge bakarsak;



Dudaklarımdaki duruşu;



Çıkardığım sonuç şu ki önyargılı olmamam lazımmış ben bile böyle yansımalı bir ruju sevdiysem herkes sever sanırım, ha gelelim olayın üzücü yanına bu rujum kırıldı.... hı hı durduk yere şak diye kırıldı ve hayatımda ilk kez bir rujum kırılıyor, evlat acısı derler ya resmen onu hissettim yani, bende eritip bir kabın içerisine koydum, bakalım artık mecburen fırçayla kullanacağım, erittiğim içinde en geç 1 yıl içinde bitirmem lazım tabi, hayırlısı.


Genel olarak sevdiğim ve kırıldığı içinde ciddi derecede üzgün olduğum bu ruju anlattığıma göre artık giderim.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.