Revigen Anti-Stress Şampuan - Boyalı ve Kuru Saçlar.

Merhabalar.

Revigen şampuanı bitirmeme az kaldığı için artık yorum yapmama sıra geldi.

Revigen şampuanları stresin saç üzerindeki etkileri düşünülerek hazırlanmış bir şampuan, zaten stressiz bir hayatı kimsenin yok artık, bu konuyla ilgili yayınladığımız makaleyi yeniden okuyarak bir fikir sahibi olabilirsiniz.

 Benim tercihim kuru ve boyalı saçlar için olanı oldu, saçlarım sarı olduğu için gayet kuru yapıda, tahmin edersiniz ki açıcılar çok yıpratıyor.

Kullanmaya başladığım ilk zamanlardan itibaren;

-Kokusu yok gibi, yani kokuya duyarlı olanları rahatsız edeceğini düşünmem.

-Yumuşatma da yeterli buldum ben, zaten çıktıktan sonra mutlaka bir spreyden yardım alıyorum.

-Temizleme açısından da diğer denediğim ürünlerden geri kalır bir yanı olmadı.

-Özellikle zayıf saçlara sahip olanların sevebileceğini düşünüyorum, hacim vermede başarılı buldum, ha abartı bir hacim yok, zaten o hacimi veren şampuanla henüz karşılaşmadım ben.

- Diğer bir artı olarak saçımı ağırlaştırmadı, kuru saça yoğun bakım uygularken bazı ürünler ağırlaştırır, bunda öyle bir sorun yok.

-Saç dökülmesine etkisinin olduğunu hissettim açıkcası, bilemiyorum belki havalardan belki başka şeylerden ama geçen aylara göre saç dökülmemde azalma var.


- Anti-stres şampuan içerisinde bulunan doğal kafein, niasinamid (vitamin B3), pantenol (provitamin B5), Panax ginseng ekstresi vardır, Panax ise anti-stres için etkili bir maddeymiş, ben pek içerikten anlamam çünkü çokta umursadığım söylenemez ama bu vitaminler ekstrelerinin bulunması felan ne bileyim bir şekilde güven veriyor.

İçerikten anlayanlar ya da merak edenler için;



Genel olarak memnun kaldığım bir ürün olduğunu söylemem doğru olur, bana çoook muhteşem diyecek sonuçları vermedi ama diğer kullandığım şampuanlardan eksi bir yanını da görmedim açıkcası.

Stres altındaysanız, dökülen saçlarınız varsa denemenizi tavsiye ederim.

Sevgiler.


*Basın ürünüdür, yukarıdaki yorumlarım artısıyla eksisiyle objektiftir, teşekkürler Revigen.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.