Ayak Bakımı İçin Peelingini Kendin Yap!

ayak-bakimi-diy-ev-yapimi-ayak-peelingi


Ayak Bakımı İçin Evde Yapılabilen Peeling Tarifim




Limon, benim en sevdiğim salata malzemesi olmasının dışında cilt bakımında olduğu gibi ayak bakımı için peelinglerde de özellikle tercih ettiklerimden birisi. İçerisindeki antiseptik etkisi ile doğal maskelerde kullanabileceği gibi ayaklarınız için de harika! Eğer benim gibi ayak bakımını seviyor ve evde yapılan tarifleri uygulamaktan keyif alıyorsanız, bu tarifi not edin derim.

Kolay hazırlanan bu doğal ayak peelingi sayesinde, ayaklarınız yumuşacık oluyor. Ayaklarınızı şımartmak istediğinizde rahatlıkla bu tarifi uygulayabilirsiniz.


Ayak Peeling Tarifi : 

2 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı 

2 Yemek Kaşığı Aloe Vera Jel

 Yarım Limon

 1 Su Bardağı Esmer Şeker


Zeytin yağını ve esmer şekeri karıştırıp üzerine yarım limonun suyunu ekliyoruz. Ayaklarınıza masaj yaparak uyguluyorsunuz. Eğer bir banyo fırçanız var ise, fırçayla uygulamak çok daha etkili. En önemli nokta, ayaklarınızı peelingten sonra soğuk suyla yıkıyorsunuz. Ardından bir nemlendirici sürerseniz, ayaklarınızın o yumuşacık halini daha uzun süre koruyabilirsiniz.


Tüyo: Ayaklarınızı soğuk suyla yıkama alışkanlığı edinin. Hatta her duş sonunda, ayaklarınızı soğuya yakın suyla yıkayın, böylece ayaklarınıza en doğal yollu enerjiyi vermiş olursunuz.


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.