Dove Saç Dökülmesine Karşı Bakım Maskesi

dove-sac-dokulmesine-karsi-bakim-maskesi

Dove Saç Dökülmesine Karşı Onarıcı Saç Bakım Maskesi





Dove Saç Dökülmesine Çözüm Onarıcı Saç Bakım Maskesi, dış etkilere karşı zayıf ve kopmaya yatkın hale gelen saçlardaki dökülme sorunu için üretilmiş, kokusu bir hayli yoğun bir saç bakım maskesi. Yenilenen Dove şampuan ve saç kremini kötü bulmamış, ama içeriğinden dolayı her zaman kullanamayacağımı dile getirmiştim. Çünkü uzun bir süredir SLS içermeyen şampuanları kullandığım ve bu alışkanlığımın saçlarıma faydasını gördüğüm için bu şekilde devam etmek istiyorum. Ama sıkı sıkıya en organik içerik takıntısıyla tüm hayatımı sürdürmüyorum. Arada bu tarz şampuan ve saç bakım ürünlerinin etkilerini de deneyimliyorum.



dove-sac-dokulmesine-karsi-bakim-maskesi


Dove, market raflarından kolayca bulabileceğimiz diğer saç bakım markaları ile aynı kıstasta. Onlardan geride değil. Karşılaştırmak gerekirse ; Pantene, L'oreal Elseve, Head & Shoulders, Syoss, Schwarzkopf Gliss, Wella gibi markalarla aynı çıtada. Hatta bana kalırsa John Frieda 'yı da bu listeye ekleyebiliriz. İçerik olarak benzerler, aralarında olağanüstü fark yok.


Saç maskesini, saç diplerinize çok yedirmezseniz, içerik olarak endişe duyduğunuz zararlı etkisini azaltabilirsiniz. Bir saç kreminden daha yoğun olarak saçları yumuşatıyor, duş sonrası kolay taranmasını sağlıyor. Saç maskesinin kokusu tıpkı yapısı gibi yoğun, ama saç bakım ürünlerinde durulandığı sürece parfümün zararlı etkisi minimum hale geliyor.


dove-sac-maskesi-kullananlar


Dove Saç Dökülmesine Çözüm Seti, set olarak kullanıldığında dökülmeleri durdurucu etkisi var. Tıpkı L'oreal Elseve Arginine Direnç Serisi gibi. Fakat geçici bir etki sağlıyor. Saçların dökülmesine uzun süre etki veremiyor.


Saçları kolay taramaya hazırlama, yumuşatma etkisi ile bir saç maskesinden beklenileni de yapıyor. Saçları yağlandırma konusu, saç tipinizle alakalı, hatta bu durum saçlarınız için dönem dönem bile değişebilir. Ama saç maskelerinin saç kremlerinden daha yoğun olduğu unutulmamalıdır.


Genel olarak, market raflarındaki muadil markalarla aynı seviyede olduğunu, uygun fiyatıyla onlardan geride kalmadığını, hatta John Frieda saç maskeleriyle içerik ve sağladığı etki olarak farkları olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Saç dökülmelerinde mucizevi değil, set olarak kullanıldığında geçici etkisi mevcut. Uygun fiyatıyla denenebilir ölçüde.


Her yerden kolayca bulabileceğiniz bu maskenin boyutu 200 ml.  


dove-sac-bakim-maskesi-kullananlar



* Tanıtım Ürünüdür.

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.