Elf Far Bazı / Mineral Eye Shadow Primer

elf-kozmetik-makyaj-far-bazi-mineral-eyeshadow-primer-reviews

ELF Far Bazı
Elf Mineral Eye Shadow Primer



Uygun fiyatıyla makyaj severlerin favori isimi olan Elf Kozmetik yani uzunca haliyle EyeLipsFace, Mineral serisindeki kozmetik ürünlerinden far bazının tam ismi Mineral Eyeshadow Primer. Her ne kadar Elf ürünleri ülkemizde resmi olarak satışta olmasa da Elf İngiltere bizi mahrum bırakmıyor, özenli gönderim ve bol bol indirim çekleri ve kampanyalar yapmakta.

elf-kozmetik-makyaj-far-bazi-mineral-eyeshadow-primer-review


Far bazı, ne yazık ki benim gibi yağlı göz kapaklarının tam arzuladığı bir far bazı değil. Yabancı blog ve forumlarda yapısı ve rengi itibariyle Urban Decay 'in meşhur göz farı olan Primer Potion ile mukayese edilmiş, ama bana göre aralarında kesinlikle dağlar tepeler farkı var. Elf mineral far bazının tam olarak dengi, Essence far bazıdır fikrimce. (Essence i love stage eyeshadow base)


Elf 'in normal serisindeki Eyelid Primer far bazı ile tanıtıyor olduğum Mineral serisindeki far bazı çok sık karşılaştırılıyor. İkisinin arasındaki fark fazla olmamasına rağmen, Mineral olan bir tık daha başarılı. Mineral olmasındaki kasıt ise; paraben yer almaması.

swatch-elf-kozmetik-far-bazi-eyeshadow-base


Elf Mineral Far Bazı, süngerli uça ve bir tüp ambalajına sahip. Kullanımı kolay. Etkisi ise, farların daha canlı olmasını sağlıyor. Farları olduğundan daha canlı performans verdiği bir gerçek. Ancak benim sevmediğim nokta, kalıcılık mevzusu oldu. Uzun süre farı sabitleyemiyor. Ben far bazı konusunda daha başarılı isimlerle devam ediyorum. Too Faced, Urban Decay ve Nars markaları far bazları konusunda en başarılı isimler. Hatta bu sıraya TheBalm da artık girebilir. Bu markalar daha pahalı ama nihayetinde 1 tüp far bazı, 1 haftada bitmiyor. Oldukça az miktarı yettiği için uzun soluklu kullanabileceğiniz makyaj malzemeleri.


Yabancı makyaj gurularında çok başarılı olarak gösteriliyor. Tabii onlara 1$ fiyatıyla geldiği için, bu fiyata başarısı daha altı çizilerek anlatılıyor. Ama bizler için, İngiltere Elf sitesinden temin etmemiz mümkün olduğundan £3.00 fiyatıyla almak durumundayız. Bu da 9 küsür lira ediyor ve yapısını çok benzettiğim Essence Far Bazı ile hemen hemen aynı rakama gelmiş oluyor. Özetçe, bana kalırsa bunu getirtmek için macera aramaya gerek yok, bir Gratis 'e uğrayıp Essence rafından far bazı almak daha kolay.


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.