Genç Kızların Stil İkonu Selena Gomez, Adidas'ın Sonbahar Yüzü

stil-ikonu-selena-gomez-adidas-sonbahar-kis-koleksiyonu


Adidas'ın Yeni Yüzü: Selena Gomez !


Adidas genç kızlar ve kendini genç hisseden kadınlar için görücüye çıkardığı NEO Koleksiyonu'nun 2013 Sonbahar yüzü olarak Selena Gomez 'i seçti. "Neo Gets Neatly Organized" Neo ile her şeyi düzenle sloganıyla geçen sezon Justin Bieber ile tanıtım yapan marka, bu sezon eğlenceli ve rahat çizgilerini Selena Gomez ile yansıtmak için vitrinlerini süsledi bile.


stil-ikonu-selena-gomez-adidas-sonbahar-kis-koleksiyonu




İsyankar ve Eğlenceli Ruhları Hedef Alıyor


Adidas'ın 53 parçadan oluşan bu yeni koleksiyonu, emin adımlarla genç kızlar arasında trend olma yolunda ilerliyor. Sonbaharın hüzünlü havasını "rock chic" temasıyla dağıttığını düşünen marka, ilerleyen günlerde daha çok hit almayı bekliyor. Kendine güvenen, asi ve de eğlenceli genç kızların gardıroplarını hedef alan koleksiyonda, 2013 Sonbahar Trendleri ve Renkleri de yansıtılıyor. Okul için Gardırobunu Hazırla "Back to School Modası" konumuzda da bahsettiğimiz gibi sezon trendlerinden biri olan deri ceketler, Adidas Neo Koleksiyonunda da geniş bir yer bulmuş.



stil-ikonu-selena-gomez-adidas-sonbahar-kis-koleksiyonu




Genç kızların stil ikonlarından biri olan Selena Gomez ile cazibeli ve de rahat bir hava yakalandığı bir gerçek. Çivili yaka kot yeleklerin ve kısa kot şortların bu sezonda vitrinlerden inmeye niyeti yok. Diğer Adidas koleksiyonlarına göre uygun fiyatlı olmasıyla da dikkatleri çeken Neo Koleksiyon parçalarından özellikle motorcu deri ceketlere gardırobunuzda yer açmanızı öneriyoruz.



stil-ikonu-selena-gomez-adidas-sonbahar-kis-koleksiyonu



* Miskin Kek & Kudra
Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.