MAC - Pro Longwear Concealer / Kapatıcı

Merhabalar.

Denediğim onca kapatıcı sonrasında kendime uygun olanı sonunda bulduğumu düşünüyorum.Pürüzsüz bir cildim yok, bolca ben ve çillere sahibim, o yüzden kapatıcı kullanmak benim için fondötenden sonra kullanmam gereken şart ürünlerden.

Mac Pro longwear zaten methi oldukça duyulmuş bir kapatıcı, ben de deneyince neden bu kadar övüldüğünü anladım, tabi sevmeyenleri de var ki genelde makyaj ürünleri için bu hep böyle olur ya seven bir grup olur ya da sevmeyen.

Gelelim görüşlerime;

*Kapatıcılık bence ulaşılabilecek en son boyut, aşağıda dövmenin üzerindeki kapatıcılığını göreceksiniz, bir dövmeyi bu kadar kapatıyorsa göz altı morluklarını ne denli kapatacağını tahmin edersiniz.

*Uygulamayı ya yüzük parmağımla yapıyorum ya da Ecotools'un air brush fırçasıyla ikisiyle de sonuç şahane, fırçayla daha doğal bir sonuç yakalarken parmaklarımla daha yoğun bir kapatıcılık elde ediyorum.

*Ürünü uygularken hızlı olursanız sizin için daha iyi olur çünkü yapı gereği hemen sabitleniyor, bu benim sevdiğim bir özellik oldu çünkü ben fondöten ve kapatıcı üzerine pudra uygulamayı sevmiyorum, yani bu kapatıcıyı kullanınca pudra kullanma gereği duymadım.


*Olumsuz yanı yok mu? elbette var, o da pompa sistemi, ne kadar hafif bir elle almaya çalışırsanız çalışın ürünü biranda çok fazla ürün geliyor, gelen ürün iki göz altınıza da fazla geliyor hatta, kimi zaman çok az almayı becerebilsem de çoğu zaman fazla geldiğini söylemem lazım.

 *Kapatıcılıktan benden 10 numara alan bu ürünün kalıcılığı nasıl peki? evet ona da 10 puan verdim sabah 10da yaptığım makyajda gece 11de eve döndüğümde göz altlarımda olduğu gibi duruyordu kapatıcım.

*Bir diğer olumsuz yan olarak sayılabilecek bir özelliği daha var, hemen sabitlendiği için göz altlarınızı kurutma olasılığı var, göz altlarınıza ya da cildinize uygulayacaksanız bu sorundan muzdarip olanlar önce nemlendirirse uygulanacak bölgeyi sorun olmayacağını düşünüyorum, ben kapatıcılıktan o kadar memnun kaldım ki çokta takılmıyorum bu özelliğine.

Yoğunca uygulanmış hali;



İyice dağıtılmış hali;



Yer değiştirme olaylarım sonlanınca bu kapatıcının koyu tonunu da almayı düşünüyorum ki cildimdeki sivilce, çillere uygulayayım.

Ben hayatımın kapatıcısını buldum gibi, darısı tüm arayanlara:)

Sevgiler!


(Buarada çok kolay 2 şartı olan çekilişime katılııın, Turuncu Kasa'dan sürpriz paketi kapın:)
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.