Pastel Spring Blush On Allık - 10

Herkese günaydııın
Bugün sizlere son bir iki haftadır sürekli kullandığım allıktan bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz bahar ayında sınırlı sayıda piyasaya sürülen ve muhteşem kabından dolayı bütün blogger hatunları tavlayan sadece iki renk seçeneği olan bu allıklardan hala almadıysanız mutlaka alın!!! Neredeyse her blogda yazılıp çizildiği için fazla uzatmıyorum ve hemen ürünü incelemeye alıyoruz :)

Pigmentasyonu hafif, yani allık sürmeyi beceremiyorsanız bu allıkla asla palyaçoya dönmezsiniz. İstediğiniz koyuluğu elde edene kadar üzerinden geçebilirsiniz. Ambalajı muhteşem! İçinde aynasının olması da hoş bir ayrıntı. Fondöten, BB krem vs bir baz üzerine uygulandığı zaman uçup gitmiyor uzun süre dayanıyor ama çıplak ten üzerinde pek kalıcı değil. Bebek pembesi çok doğal bir rengi var.. Doğal allık arayanlara tavsiye ederim. Ayrıca içinde sim ışıltı vs hiç birşey yok bu benim açımdan allığı daha cazip kılıyor :)


Kötü yanı LE bir ürün olması, keşke sürekli satışta olsaydı.. Ayrıca daha fazla renk çıkarsaydılar eminim bayaa satardı. Bu şirin kaba dayanmak mümkün değil ki.. Bakarmısınız tatlılığına..




Rengi şeftali gibi çıkmış ama aslında tam bir bebek pembesi..

Siz bu seriden allık aldınız mı?


Hoşçakalıııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


Paylaş
, , ,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.