Şartsız Makyaj Ürünleri Hediye Çekilişim

şarsız hediye çekilişi



sartsiz blog hediye cekilisi


Makyaj Severlere Özel Şartsız Hediye Çekilişi 
Blogumda mini bir hediye çekilişi daha, üstelik yine şartsız. 



Bloga tanıtım amaçlı gönderilen ürünlerden ve benim aldıklarımdan, cilt rengime uymayan, benzeri ürünleri olan makyaj ürünlerini, belki benden daha çok severek kullanılabileceğini düşündüğüm birine hediye etmek istiyorum.


Kargo ücreti tamamen bana ait. Özenli bir şekilde paketleyeğimden emin olabilirsiniz. Ürünlerin birkaçını severek kullandım, ama çoğu blog için 1 kez swatchlandı. Jane Iredale'den Golden Rose 'a, Wet n Wild markasından Deborah Milano 'ya kadar farklı markalar mevcut. Belki deneyimlemek istersiniz, belki elinizde olmayan bir ürünü alıp almama arasında kararsızsınızdır, bu çekiliş paketiyle ürünleri deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz.


Çekiliş Tamamen Şartsız, Bu Hediye Paketini İsteyen Herkes İsmini ve Mail Adresini Bu Konunun Altına Yorum Olarak Yazarak Çekilişe Katılabilir. 
Çekiliş Süresi Yaklaşık 1 Hafta.

Bu çekilişi, elimde var olan veya kullanmadığım /ten rengimle uyuşmayan ürünleri, belki başka biri tarafından daha keyifle kullanma olanağı olur diye düzenliyorum. 

Eğer yepyeni, ambalajları dahi açılmamış kozmetik ürünleriyle dolu bir paket kazanmak isterseniz de, devam etmekte olan diğer çekilişime katılabilirsiniz. 






Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.