Sigma F60 Fondöten Fırçası

sigma-f60-foundation-brush-makyaj-fondoten-fircasi
Sigma F60 foundation brush


Sigma F60 Foundation Brush
Klasik Fondöten Fırçası



Makyaj fırçalarının başarılı ismi Sigma 'dan F60 Fondöten Fırçası, makyajınızda önemli bir uygulama isteyen fondöten için yapılmış ucu hafifçe konikleşen düz yapılı klasik bir fırça. Likit fondötenler için de kullanılabilir yapısı bulunmakta ancak düz ve sık kıllı yapılı fırçalar, en iyi pudra fondötenlerle kullanıldığında daha verimli. F60 fırça, fondötenle birlikte krem allık da uygulamak için ideal.


makyaj-fondoten-fircasi-sigma-f60
Sigma F60 foundation brush


Sigma F60, aynı zamanda bir Mac 190 fondöten fırça muadili. Beauty Blender şahanesi varken, likit fondöten hatta krem allıkları uygulamak için bu fırçaya ihtiyaç duymuyorum, ama eğer likit fondöten uygulamak ve fırçanın yaratacağı olası çizgilenmeyi önlemek istiyorsanız, az ürünle uygulama yapmanızı öneririm. Bu şekilde en güzel sonucu alabilirsiniz. Pudra fondöten ve krem allıklarda, fırçanın ürünü alış miktarı gayet iyi. Uzun zamandır elimde olmasına ve bolca yıkanmasına rağmen tüy dökme sorunu neredeyse hiç yaşamadım. Makyaj fırçasının Sigma sitesindeki fiyatı 16$ . Türkiye'de de satılan sitesi var, Sigma'nın resmi sitesi mi bilmiyorum, fiyatlar orada daha tuzlu olsa da yurtdışı alışveriş macerasına girmek istemiyorsanız oradan da bakınabilirsiniz.


sigma-f60-foundation-brush-makyaj-fondoten-fircasi
Sigma F60 foundation brush fondoten fircasi


Paylaş
, , , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.