Wellmaxx Hyaluron Anti-Age Göz Jeli

wellmaxx-hyaluron-anti-age-goz-bakim-kremi-jeli

Wellmaxx Hyaluron Anti-Age Göz Kremi




Alman markası olan Wellmaxx, bilinen en güçlü nem tutucu Hyaluronik Asit ile formüle ettiği cilt bakım serisiyle birlikte yaşlanma karşıtı ve gerginlik verici bakım ürünleriyle cildi daha genç gösterdiğini iddia ediyor. Tanıtıyor olduğum Göz Bakım Kremi daha doğrusu Göz Çevresi Bakım Jeli. Benim en ilginç bulduğum nokta ise, göz jelinin içerisinde bezelye ekstraktının bulunması. (Pisum Sativum/Pea Extract). Ayrıca içeriğinde Euphrasia (Eyebright) ekstraktı bulunuyor. Euphrasia özleri, göz iltihabını azaltıcı, gözdeki problemler için kullanılan bir bitki.


Wellmaxx Göz Bakım Jeli, şeffaf yapıda ve renklendirici içermiyor. İçerisinde bulunan parfüm, hafif ve hoş bir meyveli koku veriyor. Göz çevresini gerginleştiren yapıda. Aynı zamanda nem tutucu yanı ile nem takviyesi yapıyor. İlk kullandığınızda göz çevrenize hafif bir yapışkanlık hali verse de, bu his 1-2 dakika içerisinde geçiyor. Yoğun olmayan yapısı, kolay uygulama sunuyor. İzlenimleri iyi yönde, ince kırışıklara etkisi yani anti-aging konusunda en iyi değerlendirmeyi bitirdiğimde yapabilirim. Hem gündüz, hem gece uygulamaya müsait.




20 ml boyutu ile Lila Kutu 'dan 108 TL fıyatıyla edinebilirsiniz. 


wellmaxx-hyaluron-anti-age-goz-bakim-kremi-jeli



* Tanıtım Ürünüdür. 
Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.