Alix Avien Terracotta İkili Göz Farı #207

alix-avien-terracotta-ikili-goz-fari



alix-avien-terracotta-ikili-goz-fari


Alix Avien Terracotta Eyeshadow
Alix Avien Terracotta 2'li Göz Farı


Alix Avien Terracotta farlarından 207 numara, sonbahar makyaj koleksiyonun bir üyesi ve haki yeşil ile sedefli şampanya renklerinin uyumlu birlikteliğini sunuyor. Sonbahar makyajına bu ikili renk uyumu çok yakıştığı gibi, özellikle şampanya rengindeki göz farını, tüm makyajınızda kullanabileceğiniz joker renk.


alix-avien-terracotta




alix-avien-terracotta-far-eyeshadow-swatches


Hem tüm göz kapağına, hem ara renklerde hem de göz pınarlarında şampanya renkler çok hoş duruyor. Terracotta yapısında olduğu için biraz sert ve rengini ilk seferde vermiyor. Buna rağmen, açık renk farların o bir türlü renk vermeme sorunu yaşatmıyor. Haki yeşil rengi ise soğuk alt tonlu. Özellikle kahverengi gözlere çok yakışan bu 2 tonu yani hem yeşili hem şampanya rengini bir arada sunduğu için çok kullanışlı. Normal / kuru kullanım olduğu gibi ıslak kullanımı da mümkün, böylece renklerinde daha canlılık elde edebilir veya farınızı eyeliner olarak da uygulayabilirsiniz. Kişisel fikrim, terracotta serisi normal serisindeki farlara göre farkı hissedilir oranda daha iyi.




Daha fazlasını keşfetmek için Alix Avien Web Sitesi 'ne veya 
Alix Avien Facebook sayfasına göz gezdirebilirsiniz.


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.