Golden Rose Luxury Rich Color Lipgloss No;3 & No;13

Merhabalar:)

Golden Rose yeni ürünlerle yeniden karşımızda, son zamanlarda çıkarmış olduğu Luxury Rich Color Lipglosslar hakkındaki görüşlerimi yazacağım bu posttta.

Öncelikle yeni ürünler nelermiş onlara bakalım;


French için ikili oje, yapılarını sevdim, tırnaklarım uzar uzamaz paylaşmayı düşünüyorum;




Ve mat eyeliner'ı en çok merak ettiklerimden birisi de buydu çünkü nerde mat orda ben, o kadar severim, glosslardan sonra ilk yer vereceğim bu olacak;



Gelelim şimdi Luxury Lipglosslara;

Öncelikle şunu söylemem gerekir ki, ürün adına yaraşır şekilde, cidden şık ve farklı, yassı bir yapısı var bu yüzden çantanızda çok yer kaplamaz, ince yerlere de rahatlıkla sığar, ayrıca altın sarısına olan aşkımdan dolayı ayrıca beğendiğimi eklemem lazım.

No:3 pembe coral karışımı bir renk, içerisinde ışıltılar bulundurmakta lakin şunu eklemem gerekir ki bunlar tam olarak gloss değil, likit ruj demem daha doğru olur çünkü kıvam olarak glosslardan çok daha koyu ve renk vermeleri ilk katta oldukça başarılı, swatchlarda dudaklarımda tek kat var.

Koku olarak şekerimsi, eğer hassassanız sevmeyebilirsiniz, beni rahatsız etmedi, koyu kıvamından dolayı, dudaklarınızda yapışma yapabiliyor, doğrusu no:3 çok yapmadı ama aşağıda göreceğiniz kırmızı olanda yaptı.


Swatchu;



Gelelim No:13'e yukarıda yazdığım tüm özellikler bunun içinde geçerli,koku, kıvam, yapı olarak...
Mavi alt tonlu bir likit ruj bu, favorim kırmızı olduğundan dolayı bu oldu desem yeridir.

Swatchu;





(Buarada swatch fotoğraflarında cildimde ne fondöten ne kapatıcı var, sadece glosslar, o yüzden sivilce izleri, renk eşitsizlikleri için özür dilerim.)

Genel olarak yenilikçi olduğu ve şık tasarımından dolayı lipglossları beğendim, ben gloss insanı değilim, bunu benden elli kere duymuşsunuzdur, ben mat ruj insanıyım, eğer siz gloss seviyorsanız, mutlaka denemenizi tavsiye ederim çünkü inanın şuana kadar denediklerinizden farklı.

İsterseniz Golden Rose'n kendi sitesinden diğer renklerine bakıp, online olarak da alabilirsiniz.

Sevgiler.

*Ürünler deneyimlemem üzerine Golden Rose tarafından yollanmıştır, beni de unutmadıkları için teşekkür ediyorum.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.