L'oreal Paris Mucizevi Saç Bakım Yağı

loreal+elseve+mucizevi+yag

L'oreal Elseve Mucizevi Saç Bakım Yağı
L'oreal Elsive Extraordinary Hair Oil




L'oreal Paris Mucizevi Yağ, saç bakımı için formüle edilmiş bir kuru yağ. Kuru yağdan kastım, saçlarınıza bakım yapan yağların bıraktığı o temizlenmek bilmeyen his ve saçları gün içerisinde ağırlaştıran yapının yer almayan özellikte oluşu. L'oreal Mucizevi Saç Bakım Yağı 'nı ne uygularken ellerinizde o hissi bırakıyor ne de saçlarınızda. 1-2 dakika içerisinde kuruyor. Bu açıdan kullanımı inanılmaz rahat. Organik ve doğal bir ürün iddiası olmamasına rağmen, içerik olarak da -özellikle de- benzer ürünlere kıyasla fark edilir derecesinde iyi. Pek çok bitki özlerinin yağı bulunuyor.


loreal-elseve-mucizevi-yag


L'oreal Paris Mucive Yağ Nasıl Uygulanır ?

Saçlarınızın ihtiyacına göre kullanabilirsiniz. İster bir saç serumu vazifesinde, ister bir bakım maskesi şeklinde, isterseniz fön öncesi şekillendirme açısından destek alabilirsiniz. Ben ekseriyetle 3.sünü uygulamakla birlikte, bazen de duş sonrasında elektriklenme sorunu yaşamamak için saç uçlarına uyguluyorum. Saçlara uygular uygulamaz bir ışıltı veriyor, yumuşamasını sağlıyor, elektriklenmeyi alıyor. Bir saç şekillendiricisi olmamasına rağmen, ısıl işlem öncesi (fön, maşa, düzleştirici) saçın daha iyi tutmasını sağlıyor aynı zamanda da ısının verdiği zararı da önlemeye yardımcı oluyor.


Genel olarak, hem çok pratik, hem etkili, hem her yerden kolay bulunabilir, hem de cüzdan dostu oluşuyla, kesinlikle bir deneyin dediklerimden biri oldu. Ben Bumerang Gönderimi sayesinde deneyimledim ancak gönül rahatlığıyla diyebilirim ki, piyasada bulunan daha pahalı saç bakım yağlarıyla bir maç yapsa, ezeli güçle galip gelir. Saç bakım ürünlerine fazlaca düşkün bir bünye olarak, benim "bitince alacağım favori ürünlerim" arasında yerini aldı bile. Uygun fiyatıyla birlikte denenmeye değer, kesinlikle öneririm.


loreal-elseve-mucizevi--sac-bakim-yagi



loreal-elseve-mucizevi--sac-bakim-yagi-icerik



Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.