Bitenler Kulübü #38





Bitirmiş olduğum kozmetik ürünlerini, bir kulüpte toplayarak veda ettiğim Bitenler Kulübü 'nün 38.seferki konukların hepsi, makyaj ürünlerinden oluşuyor. Makyaj ürünleri bildiğiniz gibi en zor biten ürünler ve bunun için kendimi zorlamıyorum. Kullandıkça biten bitsin, bitmeyen benimle kalsın tadında kullanıyorum. Bu tablo zor bir araya gelse de YSL kapatıcımın bitmesiyle buruk bir veda tadı oldu.



bitenler-kulubu


1- Lancaster Shine Ruj : Çok uzun bir süredir kullanıyor olsam da, ne renginde ne duruşunda ne kokusunda bir değişiklik yaşatmadan sonuna kadar kullanabildiğim ender rujlarımdan birisi oldu. Rujları eskiden çok daha sık bitirirdim ama yeni ürünlere olan merakımla karşı koyamadığım satın alma serüvenim sağolsun, artık eskisi gibi bir ruj canavarı değilim. İsmi gibi dudakta güneş ışığını bırakan tatlı mı tatlı bir rujdu. Ayrıntısına şuradaki yazımdan bakınabilirsiniz.


2- Essence Krem Far : Hiç beğenmedim, göz makyajında pembe tonluları seven o azınlık kesimdeyim. Bu krem farın yapısını sevemedim, baz niyetine kullandım. Detaylı yazısı şurada.


3- Maybelline The Falsies : Kozmetik dünyasında en meşhur maskaralardan biri olmasına rağmen, benim sevgimi kazanamadı. Uzunluk olarak işe yarar ama hacim namına sıfır etki. Yeniden almam.


4- Yves Saint Laurent Anti Cernes Concealer : 2 yıldır kullandığım ve bayıldığım göz altı kapatıcımdı. Sorunlu olmayan göz altlarına sahibim, herhangi bir kapatıcı da pek ala işimi görüyor ama bu kapatıcının stick formuna rağmen ultra yumuşak dokunuş sağlaması ve matlaştırıcı özelliği ile diğerlerine kıyasla daha çok seviyordum. Keşfetmeyi denemek istediğim pek çok kapatıcı var elimde, ama YSL tekrar alınabilir kıvamda, aklıma yazdım. 2 sene evvel yazdığım ayrıntılı yazısına şuradan bakınabilirsiniz.


5- Mary-Kate & Ashley Olsen Lipbalm : Blog yazmaya başladığım ilk yazım idi Ebay'den aldığım lipbalmlar. İşte bu da onlardan biriydi. Diğer aldıklarımı ne kadar beğendiysem bunu hiç beğenmedim. Markası meşhur sarışın ikizleri Mary-Kate & Ashley Olsen kozmetik. Detaylı ve nostaljik yazım şurada :)




Biten kozmetik ürünlerim bu kadar, darısı bitmek bilmeyen kozmiklere.





Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.