Çilekseverlere : The Body Shop Çilekli Duş Jeli

the-body-shop-cilekli-dus-jeli


The Body Shop Çilekli Duş Jeli
The Body Shop Strawberry Shower Gel





The Body Shop ürünleriyle ilk tanışmam yıllar evvel Çilekli Duş Jeli sayesinde olmuştu, yıllar sonra bile ara ara aldığım nadir TBS ürünlerinden biri olması şaşırtıcı değil zira duş jelinin çok hoş bir kokusu var. The Body Shop markasının  Strawberry (Çilekli) Duş Jeli 'ni ayrı olarak alabileceğiniz gibi, albenili ambalarıyla hazırlanan setler şeklinde de edinebilirsiniz. Duş jeli, sabun, losyon olarak hazırlanan setler halinde almak benim için daha "sevimli" bir alışveriş oluyor. Hem tatlı sunum halinde bakım ürünlerinizi edinmiş oluyorsunuz hem de setin içerisinde yer alan ürünlerin daha minik oluşlarıyla seyahat zamanlarında kurtarıcı görevini yükleyebiliyorsunuz.



the-body-shop-cilekli-dus-jeli-kullananlar


The Body Shop mağazasının raflarında yıllardır popülerliğinden ödün vermeyerek iştah açan rengiyle "En Çok Satanlar" listesinde yer almaya devam ediyor.  Yapısı çok kremsi değil ancak jel hali vücudu kurutmuyor. Tabii bu durum duş sonrası vücut bakımınız için krem kullanmanızı önleyecek düzeyde değil. Kokusu çileğin yapay halinden uzak, ki zaten sırf kokusunu arada özlediğim için ediniyorum. Taze, meyveli ve yoğun çilek kokusunda. İçerik olarak o kadar iç açıcı olmasa da boğmayan tatlı meyveli kokuları seviyorsanız, bir kere denemelisiniz dediğim TBS ürünlerinden birisi. Her daim olarak The Body Shop mağazalarında bulunduğu gibi ara ara da indirime girmekte.


Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.