EcoTools - AirBrush Kapatıcı Fırçası.

Merhabalar.

Ecotools'un kapatıcı fırçası hakkında yazmayan övgüler yağdırmayan bir ben kalmıştım herhalde lakin benim yorumum sanırım ''benzer'' olmayacak.

Şuana kadar çok fazla fırça deneyimim olmadı, bu zaten bilinen bir gerçek, daha yeni yeni alışıyorum, bazılarını yeni yeni ediniyorum desem yeridir ama bildiğim tek gerçek sevebileceğim fırçanın fondöten ya da concealer'ın kapatıcılığını azaltmaması ve ciltte iz yapmaması. Bu fırçayı aldığımda ilk zamanlar çok sevmiştim fakat sonralarında elim hiç gitmedi.


* İlk uygulamalarda göz altı kapatıcısı uygulamada çok sevmiştim ama farkettiğim şu oldu ki bu kapatıcının ''kapatıcılık'' oranını azaltıyor, evet iz yapmadan güzelce yayıyor ürünü o ''air brush'' efektini de veriyor gel gelelim benim problemli cildim sanırım bu kadar hafif bir bitişi kaldırmıyor, yetmiyor.Yani fırçada sorun yok o hakikaten ''air brush'', bunu dikkate almayıp daha başka şeyler bekleyen kişi olarak suç bende. :)

* Bu fırçayı sadece göz altı değil cildinizdeki kusurları kapatmak için de kullanılabilirsiniz, bu olumlu bir yönü.

* Fiyatı gayet uygun ve bence (yine de) Ecotools'un şuana kadar denediğim en iyi fırçası.(Yüksek kapatıcılığı azaltıyor olması ya da bana hitap etmemesi bu markada denediğim fırçalar arasında en iyisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.)

* Başka olumlu yan olarak söyleyebileceğim crease (kırışık) bölgesi için farı karıştırmada oldukça başarılı, ben kapatıcı uygulamaktansa bu amaçla kullanmayı daha çok sevdim.

* Bir diğer olumsuz yan, sorun bende mi bilmiyorum ama çokta kolayca temizlenmiyor.


Sonuç olarak seveni çok evet ama ben sanırım fazla ''geleneksel'' bir insanım kapatıcı ve fondöten uygulamasında hala ellerimi kullanmaktan vazgeçemiyorum çünkü daha iyi bir sonuç alıyorum, cildimdeki problemler bitene kadar da bu böyle olacak gibi maalesef.

Cildiniz çok sorunlu değilse seveceğinizi düşünüyorum, hafif uygulama sevenlere uygun.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.