Ekim Kozmetik & Makyaj Favorilerim

ekim-kozmetik-makyaj-favorilerim

Ekim Kozmetik & Makyaj Favorilerim




Ekim ayı içerisinde, yine ekseriyetle olduğu gibi makyaj yapmadım. Yaptığım zamanlarda da Wet n Wild far paleti, Golden Rose maskara, Benefit aydınlatıcı ile doğal makyajı tercih ettim. Edindiğim günden beri kullanmaya başladığım TBS vanilyalı parfümü, ne kadar özlediğimi fark ettim. Oriflame minik şiringeçi de hep benimleydi, çantamdaki yerini şu aralar kimseye veremiyorum.



İşte en sık kullandığım makyaj ve kozmetik malzemelerinden favorilerim şu şekilde :

ekim-favorilerim-kozmetik-makyaj-blogu


1) Vichy Aqualia Thermal Light Nemlendirici Krem : Tam sonbaharlık bir yüz kremi. Tabii ki karma ciltler için. Karma cildimin kış zamanı kuruya dönükleşme vaktine ramak kala, ağır olmayan ve yağlandırmayan bir nemlendirici krem ihtiyacına karşılık verebilmesi ve bunun yanı sıra kurutmayan yapısı ile de bu ara mevsimin favori kremi oldu adeta. Detaylı yazısı şuracıkta.


2) Ardell Demi Pixies Eyelashes : Ardell 'in en sevdiğim ikinci takma kirpikleri. Takma kirpikleri sıklıkla kullanmasam da arada özellikle doğal makyaj yaptığım zamanlarda, daha güçlü kirpikler istediğim makyajlarda kullanmayı tercih ediyorum. Demi Pixies hem çok doğal hem de etkili durduğu için seviyorum. Yazısını henüz yazamadım, yakında blogda...


3) The Body Shop Vanilla EDT : Bu parfüm bana eski zamanlarımı hatırlatıyor. Üniversite zamanında çok sık kullanıyordum. Sonbahar ve kışa uygun bir vanilya parfümü, parfümün daha ayrıntılca yorumlarını yakında blogda paylaşacağım.


4) Golden Rose Definitive Volume & Length Mascara : Bu maskara ambalajıyla fazla hoş. Verdiği görüntü ise günlük kullanıma uygun, maskaralarda doğal kirpik sevenlere göre. Bu ay hep bunu kullandım. Tabii Ardell 'in gücüyle.


5) Rossmann Alterra Göz Kremi : Bayıldım. Pahalı göz kremleriyle uygun fiyatlı olanların farkını artık çok net biliyorum, pazarlama stratejisi!


6) Missha Vita BB Krem : Ebay ile 6$ fiyatına almıştım. Missha Matte BB Krem biraz daha hoşuma gitmişti. Ancak başarılı. Fondötenlerle fazla içli dışlı değilim, bb kremlerle yetinenlerdenim. Eğer açık ve sorunsuz cildiniz var ise, bb kremlerle aranız iyiyse sevebileceğiniz ölçüde. Daha ayrtınlıca bir BB krem yazısı yazacağım. Hatta karşılaştırmalı olarak.


7) Wet n Wild Walking on Eggshells Far Paleti : Wet n Wild far paletleri, bir Youtube efsanesi. Evet güzeller ama biraz fazla abartılıyor. Tıpkı Eos'lar gibi. Far paletleri arasından tek sevdiğim Walking on Eggshells. Renkleri çok doğal, günlük kullanıma uygun ve pigmentli. Ancak diğer far paletleri, bir Alex değil.


8) Benefit Watt's Up Aydınlatıcı : 99 lirası en olumsuz tarafı olsa da uygulaması kolay ve pratik, üstelik şampanya rengi ile makyaj aydınlatıcılarında istediğim o renk uyumunu da verebiliyor. Daha ayrıntılı yazısını şu yazımdan okuyabilirsiniz.


9) Oriflame Tender Care Cherry Protecting Balm : Kokusu da en az ambalajı kadar şirin! Baya baya sevdim ve işlevsel. Eğer siz de benim gibi geç keşfettiyseniz, bir şans vermenizi öneririm. Uzun uzun anlattığım yazısı hemen şuradaki linkte.


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.