Kozmopoli Online Alışverişim

kozmopoli-alisverisim



kozmopoli-online-eczane-alisverisi


Kozmopoli Online Alışverişim




Kozmopoli , hem dermokozmetik hem daha uygun fiyatlı markaları bulabileceğimiz bir online alışveriş sitesi Uzun bir süredir dermokozmetik ürünlere ilgim malum, şimdi ise mineral makyaj ürünleri ilgimi cezbetmekte. Özellikle Young Blood ve Jane Iredale. Dermokozmetik markalarına düşkünseniz, bu siteden haberdar olmamanız mümkün değil, hem uygun fiyat politikası hem de ürün çeşitliliği ile online alışveriş keyfini sürebileceğiniz güzellikte ve nitelikte. Hızlı kargo, müşteri odaklı çalışması ve daha da önemlisi alışveriş yaptığınız ürünlerin son kullanma tarihine yakın olmaması ile taptaze ürünler satın almanızın imkanını yaşatıyor.


Bana göre "Nuxe = Lüks Keyif " Bakım ürünleri kullanmayı seviyor, kendinize bakmanın verdiği his ile keyfiniz yerine geliyorsa, işte bu anlamda Nuxe ürünleri size cazip gelecektir. İçerik olarak muhteşem değil bunu kabul ediyorum ama çok ağır kimyasallar da bulunmuyor. Orta çizginin üstündeki içerik listesi, beraberinde verdiği üstün bakım keyfi ile çıtasını daha da yükseltiyor diyebilirim. Bir Nuxe ürünü kullanmaya başlamamla birlikte oluşan Nuxe aşkım öyle gözüküyor ki dev bir Nuxe ailesine sahip olmama neden olacak.


Selülit Serumu ve Duş Jeli 'nin beraber bulunduğu setin fiyatı oldukça uygundu, selülitlerle çok büyük savaş içinde olmasam da zaman zaman bu tarz ürünleri kullanmayı seviyorum. Nuxe şu ana kadar kullandıklarım arasında en iyisi oldu diyebilirim. Henüz kullanmaya başlayalı 3. haftadayım, bir süre daha kullanıp bu serumun ne kadar etkili olduğunu, daha ayrıntılı bir yazı ile blog sayfamda paylaşmayı düşünüyorum. Setin içindeki bir diğer ürün ise nefis kokusuyla duş keyfimi arttıran Nuxe duş jeli. Sabun içermediği gibi etkileyici bir tazelik kokusu hakim, bayıldım bayıldım bayıldım.


kozmopoli-online-eczane-alisverisim


Jane Iredale ve Young Blood markalarının her ikisi de mineral makyaj skalasında ünlü markalar. Daha önce Jane Iredale markasını kullanmıştım, şimdi ise beraberindeYoung Blood ile tanışmak istedim. Fırça ihtiyacı hiç biter mi? Bu sorunun cevabını bir kozmik bağımlısı olarak vermek oldukça güç. Çünkü makyaj malzemeleriyle içli dışlı olma serüveniniz arttıkça görüyorsunuz ki makyaj fırçaları sizin en önemli silahınız oluyor. Farklı markalar, farklı yapılar ile tanışmak adına bu sefer mineral makyajın güzide isimlerini keşfetmek istedim.



Hem bakım ürünleri, hem dermokozmetik markaları, hem makyaj ürünlerini & makyaj aksesuarlarını bulabileceğiniz, hızlı ve güvenilir alışveriş sitesinin keyfini yaşatan Kozmopoli 'ye bakınmak, neler varmış neler yokmuş diye keşif yapmaya
şurayı tıklayarak başlayabilirsiniz. 


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.