Neutrogena Güneş Koruyuculu Dudak Nemlendirici

neutrogena-dudak-nemlendiricisi-spf20-lip-balm

Neutrogena Güneş Koruyuculu Dudak Nemlendiricisi
Neutrogena Lip Moisturizer SPF 20





Neutrogena Dudak Nemlendiricisi (lipbalm), SPF20 güneş koruyucu özelliğinde ve güneş korumasına dudaklarda ihmal edenler için ideal yapıda. Özellikle yaz zamanı güneşin daha yoğun olduğu o dönemde, biraz daha fazla kullanmıştım. Neutrogena, benim için market rafları arasından alınabilecek en iyi markalar arasında yer alsa da, bu lipbalmı ile çok fazla anlaşamadım. Aslında yapısını kötü olarak nitelendiremem. Dudakta emilimi çok hızlı olmamasına rağmen ortalamanın altında değil. Dudaklarda hafif bir beyazlık bırakıyor ama bu zamanla geçiyor. Benim anlaşamadığım tarafı kokusu oldu. Yoğun bir balm kokusu var. Nedense bana her kullanımımda sabun kokusunu hatırlatıyor. Dudaklarımdan gelen sabun kokusuna fazla tahammül edemiyorum. Ama aynı ürüne sahip olan arkadaşım, bu kokuyu rahatsız edici bulmuyor. Yani, bu durum kişisel değerlendirmenize kalmış. Ama onunla ortak paydada buluştuğumuz bir nokta var ki, dudakları geçici olarak beyazlatıyor.



neutrogena-gunes-koruyuculu-dudak-nemlendiricisi


Genel olarak ; Neutrogena Lipbalm yapıca kötü değil, emilim hızı ve nemlendirme başarısı orta seviyede, güneş koruma yönü ile rakiplerinden daha özellikli ancak parfümlü ve petrol içeriği bulunan bir lipbalm. Kokusu da baskın. Güneş koruyuculu lipbalmlardan bir başka denediğim ve şurada bahsetmiş olduğum Isana Lipbalm 'a kıyasla daha iyi yapıda. Fiyatı uygun ve her yerde satılıyor. Denenebilir ayarda.


Not :  Neutrogena ülkemizde pek çok yerde satılmasına ve yaygın olarak kullanılmasına rağmen, yurt dışında satışta olan pek çok ürünü yok. Neutrogena makyaj ürünleri özellikle gelmesini en çok beklediklerim arasında. Umarım bir gün tüm ürünlerini kolayca bulabiliriz. Özellikle kalem rujları çok cezbedici görünüyor.


neutrogena-makyaj-urunleri



Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.