Vanilya Club / Kasım 2013 Kutusu

vanilya-club-kasim-kutusu

Vanilya Club Kasım Kutusu




Kozmetik Alışveriş Sitesi olan Vanilya Club Kasım ayı kutusunda, kozmetik anlamında daha önce keşfetmediğim ama merak ettiğim markaların yer almasına çok sevindim, en merakla kullanmayı beklediğim Boots markasının Gingkgo extratlı yorgun ciltleri şarj etme özelliği ile yüze canlılık kazandıran yüz maskesi oldu.



vanilya-club-kasim-kutusu


Benim saç şekillendirme konusunda bir hayli başarılı bulduğum Osmo Saç Bakım Ürünleri de yer alıyor. Osmo Wonder 10 Saç Bakım Spreyi 'nin büyük halini kullanıyorum, her kullanımda sevgim daha da artıyor, pahalı kuaför salonlarında saçlarınıza yaratılan etki ile aynı ayarda olduğunu kullandıkça göreceksiniz. Küçük boyu ile özellikle seyahat zamanlarında birlikteliğimizi sürdüreceğimiz için sevindim. Lancaster 'in seyahat boy cilt bakım ürünlerinden oluşan minik bir seti ile beraber Dairy Fun Vücut Bakım Ürünleri 'nden duş jeli de bulunmakta.


vanilya-club-kasim-2013-kutusu


Merak ettiğim Beemy Honey yüz temizleme jeli ; SLS, SLES, petrokimyasal maddeler, parafin ve paraben içermediği için gözüme kestirdiğim markalar arasında yer alıyordu.Yine doğal içerikli markalardan biri olan Natura House Cilt Bakım Ürünleri 'nden Sıkılaştırıcı ve Canlandırıcı Köpük Temizleyici de (tıpkı Beem Honey gibi) SLES / SLS, Paraben, Mineral Yağlar, Vazelin, Silikon ve Yapay Yağlar bulunmayan bir içerik sunuyor ki bu durum cilt bakımımız için bir harika.


Kasım ayındaki Vanilya Kutu bu şekilde. Özellikle Beemy Honey,  Natura House, Boots ve Osmo markalarını bir kutuda görmek şahane.


Vanilya Club 'a üye olmak ve bu ürünleri keşfetmek istiyorsanız 
buraya tıklayarak gezinmeye başlayabilirsiniz.


Paylaş
, , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.