Yves Rocher Grand Rouge / 31.Rouge Vif

Merhabalar.

Hem görüntüsüyle hem farklı yapısıyla ilgimi çeken bir üründe sıra, Yves Rocher'in Grand Rouge serisindeki kırmızı ruju tanıtacağım size.


Öncelikle gold&rose gold tasarımlı her türlü ambalaja bayıldığımı söylemem gerek, ben tasarım olarak bu ruju gerçekten çok beğendim, özensiz değil ve cidden çok şık görünüyor.

İlk denememde nemli olduğundan dolayı parlak bir bitiş verdiğini ve çok sevemeyeceğimi düşünmüştüm lakin zannettiğim gibi çıkmadı.

Ürünün ambalajı dediğim gibi benden tam not aldı, ayrıca kokusu da gerçekten çok güzel, çok çok hassas değilseniz rahatsız olmak bir yana hatta seveceğinizi düşünüyorum.




İlk kullanımda sürerken gayet nemli bir his veriyor, dudaklarınızı kurutmuyor, çok vakit geçmeden mat rujlarda olan sabitlenme olayını hemen hissediyorsunuz, ben şahsen mat ruj aşığı olduğumdan ve nemli yapılılarla çok iyi anlaşamadığımdan bu özelliğini sevdim.





Bitiş aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz üzere tam anlamıyla mat değil, görüntü cidden nemli ve parlak görünüyor sadece verdiği his yarı mat, bu arada ruj asla ışıltı, sedef içermiyor.

Kalıcılık olarak güzel, ortalama bir sonuç çıkarıyor, tamamen mat rujlardaki o 7-8 saat limitini beklemek elbette ki imkansız ama bir şey yeyip içmezseniz sizi 3-4 saat götürüyor.


Renk fotoğraflarda değişik gözükmüş olabilir ama tam anlamıyla domates kırmızısı, en azından ben böyle hissettim, böyle tanımladım.


Mat rujların kurutmasından yakınan ama yine de ''nemlendiren''  ve yarı mat hissini veren ruj arayanlara tavsiye ederim.

Bu serinin gerçekten çok başarılı olduğunu düşünüyorum hatta net swatchlarında başka renklerinden de gözüme kestirdiklerim oldu bile, siz de bakmak isterseniz, şuraya tık tık.

Sevgiler.

*Ürün konsept makyajımızda kullanmamız için Yves Rocher tarafından yollanmıştır, yorumlarım deneyimlemelerim üzerine  objektiftir, tekrardan teşekkür ederim.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.