ŞARTSIZ HEDİYE ÇEKİLİŞİ : BELLAMOLA.COM İLE DOLCE GABBANA PARFÜM HEDİYE

bellamola-com-parfum-hediye-cekilisi



Yeni yıla sayılı günler kala, İngiltere'nin bir numaralı online satış sitesi olan CheapSmells.Com 'un Türkiye sitesi olan BellaMola.Com ile şahane bir hediye çekilişine katılmak ister misiniz? Üstelik hiçbir şart / koşul olmadan. 



BellaMola.Com ile Yeni Yıl Parfümünüz Bizden Olsun. 
Şartsız Hediye Çekilişimize Katılarak Şansınızı Deneyin. 
Ücretsiz Kargo ile 50 ml boyutundaki Dolce & Gabbana Rose The One EDPparfümüne sahip olun.
Piyasa Satış Fiyatı 205 TL.
Kargo Ücretsiz Olarak Kapınıza Kadar Gelsin.

Hem romantik dokunuşu hem neşe veren hali ile gününüzü keyiflendirirken, sizi yepyeni bir aura ile çerçeveleyecek olan bu parfüm günlük kullanıma çok uygun. Makyaj masanızda şık duracağı gibi, meyveli çiçeksi flörtöz kokusuyla da başınızı döndürecek güzellikte. Parfüm hakkında daha fazla ayrıntı edinmek isterseniz buraya tıklamanız yeterli.


ÇEKİLİŞE KATILIM ŞARTI YOK. 
Bu Konuya Çekilişe Katılmak İstediğinizi ve Çekiliş Sonrasında Size Ulaşableceğim Mail Adresinizi Yorum Olarak Bırakmanız Yeterli.


Çekiliş Ek Hakları Neler ?

Çekilişi Blogunda, Twitter Hesabında, Facebook Sayfasında Duyuran +3 Çekiliş Hakkı

BellaMola Twitter, Bella Mola Google+ ve Bella Mola Instagram Sayfalarını Takip Etmek +3 Çekiliş Hakkı

BellaMola Facebook ve MiskinKek Facebook Sayfalarını Takibe Almak +2 Çekiliş Hakkı


CheapSmells.Com benim seneler evvel büyük bir keyifle alışveriş yaptığım güzide parfüm sitemdi. Zaten güzellik bloglarını ve youtuberlarını takip ediyorsanız, CheapSmells'i duymamanız imkansız. Benim açımdan uygun fiyatlı oluşu, parfümlerin tarihi geçme gibi bir sorunu tek bir alışverişimde yaşatmaması ve hızlı gönderimi ile beni kendine mest etmişti. İşte şimdi bu hizmet, BellaMola.Com ile bize daha yakın.  %100 Orijinal parfüm ve kozmetik ürünlerinin %70’e varan indirimlerlesatıldığı gibi Türkiye'de zor bulunan veya hiç bulunmayan kozmetik markaları da bulunduruyor. Üstelik günlerce siparişi beklemek yok, aynı gün ücretsiz kargo ile gönderim yapılıyor. Ama derseniz ki ben kapıda ödeme yapmak istiyorum, size bu imkanı da sunuyor. Hem %100 Orjinal ürünler hem %100 müşteri dostu. Güvenirliliği ve hızını, alışveriş yaptıkça şahit olacaksınız.

Çekilişe Son Katılım Tarihi : 2 Ocak 2014

Çekiliş Yurtiçi Katılımcılar İçindir.


Kargo Firmaya Aittir.


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.