Çanta Kahramanı #9: Nyx Yeşil Çay Özlü Yağ Emici Kağıt

Nyx Yeşil Çay Özlü Yağ Emici Kağıtlar
Nyx Green Tea Blotting Paper


Nyx yeşil çay özlü yağ emici kağıtlar, özellikle dışarıda geçirilen vakitlerde cildimizin yağlandığı bölgelerden fazla yağı defetmek için bir süper kahraman özelliğinde. Makyaj yaptığımız günlerde dahi gün içerisinde cildimize istemediğimiz o yağlanma görüntüsü oluşur. Hatta benim gibi karma ciltlerin T bölgesinin parlaması için makyaja bile gerek yok (ıhh !?) Yağlı ciltler için ise bir olmazsa olmaz adeta.


Minik ve kullanışlı NYX yağ emici kağıtların toplamda 4 çeşidi bulunmakta. Şeftali renkli kutudaki çay özlü olan Tea Tree, Lila kutuda olan tazelik hissi veren Fresh Face, siyah ambalajlı olan mat görüntü vermeyi sağlayan Matte ve tanıtıyor olduğum yeşil çay özlü Green Tea.


Paketlerin hepsinde 100 adet kağıt bulunuyor ve kağıtlar % 100 saf hamuru. T bölgesinde yağlanmanıza şipşak çözüm bulduğu gibi aynı zamanda boyutuyla da çantanızın kahramanı olmaya aday.


Nyx Green Tea Blotting Paper




Nyx-Green-Tea-Blotting-Paper-cilt-yag-emici-kagitlar-


NYX ürünlerini daha fazla keşfetmek için ; 
Nyx Türkiye Facebook sayfasına göz atabilirsiniz.




*Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.