Caudalie; Creme Gourmande&Soin Des Levres



Caudalie bir Fransız markası; Fransızların kozmetik ve bakım ürünlerindeki başarısını zaten bir çoğumuz biliyoruz bu markanın ürünleriyle tanışmam da birazdan aşağıda anlatacağım el&tırnak bakım kremi ve dudak koruyucusuyla oldu, başlangıcı güzel yaptığımı düşünüyorum.

Creme Gourmande;


Kendine has bir kokusu var, bu duruma karşı hassas olanlar varsa mutlaka deneyerek almalarını tavsiye ederim lakin ben aşık oldum desem yeridir, içerik olarak kokusu ''üzüm'' olarak tanımlanıyor ama benim burnum aynı anda sanki limonumsu turunçgilimsi bir koku da alıyor.

Yapı olarak oldukça tok diyebilirim yani öyle kesinle sıvı bir yapıda değil, her ne kadar sıvı olmasa da elinize aldığınız anda kolayca sürülüyor cilt hemen kremi emiyor, kullandığımdan beri ellerim eskisi kadar kuru değil, oldukça yumuşak ve daha pürüzsüz.


  
Ambalaj son zamanlardan alıştığımız tarzda değil, daha çok bize eskileri hatırlatacak retro bir havası var, küçükken aldığımız tüpte şokellalar gibi yani sıktıkça ne kadar kullandığınız pakete yansıyor:) (cidden anlatamadım umarım biraz da olsa aklınızda canlanmıştır.)

Azıcık bir ürün bile tüm elinize yetiyor, bu nedenle uzunca bir müddet size yeteceğini düşünüyorum.


Cilt tipi olarak ise özellikle kuru ciltler çok sevecektir, ben bu ten grubuna sahip birisi olarak oldukça iyi buldum.

İçerik;
Aqua (Water), Glycerin*, Cetearyl Alcohol*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Glyceryl Stearate*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract*, Tocopheryl Acetate*, Dimethicone, Sodium Cetearyl Sulfate*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Palmitoyl Grape Seed Extract*, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Phytosterols*, Sodium Hydroxide, Carbomer, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Tocopherol*, Sorbitan Oleate*, Ascorbyl Palmitate, Limonene, Linalool, Geraniol.

(İçerik Google'dan alınmıştır.)


Soin Des Levres;

Klasik bir görüntüye sahip bu lipbalm bana koku olarak hafif vanilyayı anımsattı direk kokladığınızda burnunuza gelmiyor dudaklarınıza uygularken alıyorsunuz bu kokuyu.

Dudaklarınızda yağ varmış gibi ıslak bir sonuç vermiyor, rengi kremimsi- sarımsı olsa da dudaklarda beyaz bir çizgi ya da ıslaklık bırakmıyor


Sürümü çok kolay değil bundan kastım yani tabi ki kolay ama en başta böyle yağ gibi akıp gitmiyor, kaldı ki bence bu iyi bir özellik böylece ürün erimiyor, kırılmaya meyilli olmuyor.

Nemlendirme olarak gayet yeterli bulduğumu da eklemem lazım ama artı olarak şunu da eklemem lazım; dudaklarım şu sıralar kurulukta son haddinde değil yani çatlama yok, eğer durum bu olsaydı etkisini belki daha açık görebilir bu sorundan müzdariplere direk tavsiye edebilirdim.

Lipbalm meraklılarına ve temiz içerik isteyenlere öneririm.

-Sonuç olarak Caudalie ürünlerini gerçekten başarılı ve her şeyden öte de kaliteli buldum, lipbalm belki benim için tükenince ''hemen almalıyım'' ürünü olmayacak ama krem gerçekten öyle olacak çünkü tek kelimeyle çok güzel nemlendiriyor ve harika kokuyor!

*Caudalie ürünleri firma tarafından deneyimlemem ve blogumda yorumlamam için yollanmıştır.Görüşlerim artısıyla eksisiyle objektiftir, firmaya tekrardan teşekkür ederim.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.