Golden Rose Velvet Matte 03 / Mat Kırmızı Ruj

swatches-golden-rose-velvet-matte-lipsitck-18-kirmizi-mat-ruj


Golden Rose Velvet Matte Ruj / Kırmızı Mat Ruj 
Golden Rose Velvet Matte Lipstick #18




Golden Rose ruj serisinin yepyeni üyesi olan Velvet Matte rujlardan 18 numaralı olan ruj, soğuk tonlu bir kırmızı. Hatta kırmızıdan bordoya bakıyor. Soğuk alt tonlu oluşu fazla yoğun olmadığı için, sıcak alt tona sahip cilt tiplerinde de rahatlıkla uyum sağlar. Rujun hem renk verişinin coşkusu, hem matlığı, hem de tüm bunlarının yanı sıra dudakları kurutmayan hali ile Golden Rose Velvet Matte kullananları bir hayli tatmin etmeye niyetli. Çok başarılılar. 


golden-rose-velvet-matte-ruj-18-kirmizi


Kadifemsi, mat ve yumuşak yapılı oluşları, "mat ruj dudakları kurutur" yargısını yıkar cinsten etkili. Velvet Matte 03 olan ten rengindeki rujdan hafif tatlı bir koku almıştım, bu rujda ise o koku hiç yok. Hatta bu rujda, belirleyici bir koku dahi yok. Kokulu rujları yoğun buluyor veya çoğu rujun o klasik ve bayıltan kokularını sevmiyorsanız, Velvet Matte rujları rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Diğer rujda da değindiğim gibi; paraben yok, matlığın verdiği kurutma yok, ağır ruj kokusu yok, pahalılık yok. Velvet Matte rujlar toplamda 20 farklı seçeneği ile Golden Rose Store sitesinde mevcut ve 11.25 Lira fiyatı ile satışta. Fiyat / kalite açısından çok başarılı. Mat ruj sevdalılarına bu yeni seriyi kesinlikle öneririm.


Peki Ya Golden Rose Velvet Matte #03 Rengine 
Baktınız mı ?


* Tanırım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.