John Frieda Full Repair Full Body Şampuan ve Saç Kremi

John-Frieda-Full-Repair-Full-Body-Sac Bakim-Şampuani-Sac-Kremi

John Frieda Full Repair Full Body Şampuan
John Frieda Full Repair Full Body Saç Kremi





Saç bakımın meşhur markası John Frieda 'nın Full Repair Full Body serisini daha önce hiç deneyimlememiştim. Kırmızı ambalajlı bu serinin özelliği, işlem görmüş saçların yıpranma payını azaltmak, hem görünümde daha dolgun saçlar yaratmak hem de saçın yapısını onarmaya çalışmak adına formüle edilmiş. Etkisine daha iyi karar vermek adına, şampuan ve saç kremini bir arada kullandım. En başta söylemeliyim ki, kokuları pek bir şükela. Meyveli jelibon tarzında ve bu tabii ki çok hoşuma gitti. Arada SLS içeren şampuanlar kullanıyor olsam da ekseriyetle SLS içermeyen şampuanlardan yana olduğum için, şampuanını bilhassa edinmeyeceğimi itiraf etmeliyim. Çünkü bu şampuanda benim kaçındığım SLS bulunmakta. Şampuanın etkisi fevkalade değil ancak günlük şampuanların birkaç tık yukarısında. Ben daha ziyade saç kremini beğendim. Hem duş sonrası saçlarımı kolay açmamı sağladı hem de saçlarıma gerçekten bir hacim kattı. Bu serinin maskesini henüz denemediğim için fikrim yok ancak saç kreminden böyle memnun kaldıysam saç maskesi beni şimdiden cezbetmeye yetti doğrusu. Sanıyorum ki saç kremini ve maskesinin büyük boylarını edineceğim.


John Frieda Full Repair Full Body Şampuan fiyatı 24.5 Lira
John Frieda Full Repair Full Body Saç Kremi fiyatı 24.5 Lira


Parfümeri, Kuaför ve Eczanelerde rahatlıkla bulabilir, Kozmoklinik sayesinde John Frieda yeniliklerini kolayca takip edebilirsiniz.


John-Frieda-Full-Repair-Full-Body-Onarici-Sac Bakim-Şampuani





* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.