Oriflame Milk &Honey Gold Saç Maskesi

Oriflame markasıyla tanışmam Milk&Honey Gold serisiyle başlar.Yıllar önce ilk olarak Vücut Kremini kullanmış ve çok memnun kalmıştım.Sabunu,duş jeli derken seriyi iyice deneyimleme şansı buldum ve en çok sevdiğim Oriflame ürünleri listesine ekledim.
Son olarak aldığım ürün ise Saç Maskesi oldu.


Milk&Honey Gold Saç Maskesi doğal yöntemlerle elde edilmiş süt,bal ve buğday bileşenleri ile saçları beslemeyi ve daha kolay şekil alır hale gelmesine yardımcı olmayı vaat ediyor.
(Ürün doğal bir maske değil ama doğal bileşenler içeriyor)


Resimde görüldüğü gibi ışıltılı bir yapısı var.Oriflame bu ışıltıları altın pigmenti olarak tanımlayıp saçlara parlaklık katacağını söylemiş ancak ben böyle bir etki gözlemlemedim.

Maskeyi şampuanlama sonrası saçlarıma uygulayıp 5 dk beklettiğimde saçlarımda belirgin şekilde yumuşama gözlemledim. Benim saçımda bıraktığı etki iyi bir saç kremi gibi diyebilirim ancak daha sorunsuz saçlarda yumuşatma etkisinin daha fazla olacağını düşünüyorum.

Özetle sadece saçımı yumuşatsın ve kolay taranmasına yardımcı olsun diye düşünerek aldığım maske bu görevini başarıyla yerine getiriyor.

İndirimsiz 19.90 fiyatı olan maskeyi indirimle 12 TL civarı bir fiyata almıştım ve bu fiyata denk geldikçe alabilirim.

Milk &Honey serisinin diğer sevenleri kimler ?
Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.