Bioderma Atoderm Onarıcı El Kremi

bioderma-atoderm-el-bakim-kremi


Bioderma Atoderm Hands Repairing Cream
Bioderma Atoderm Onarıcı El Kremi



El kurumasından şikayetçi olanlara sağladığı güçlü bakımla yumuşacık etki veren Fransız dermokozmetik markası Bioderma 'nın Atoderm El Kremi, hasarlı ve kuruyan ellere özgü formülü ile son zamanlarda favori el kremlerinden biri oldu. Yıpranmış, bakıma muhtaç kuru eller için petrol içeriği yoğun olan el kremlerini tercih etmeniz, ellerinize sadece ilk anda iyi bir etki sağlar. Daha kalıcı, sonuca odaklanan bir el kremi arayışındaysanız Bioderma Atoderm El Kremi bu anlamda daha doğru bir karar olacaktır.


Parfümlü kremleri seviyorum, bunu inkar edemem. Ama zaman zaman, özellikle havaların soğuk olduğu dönemlerde ellerim için daha iyi koruma sağlayan kremlere yönelmem gerekiyor. Uzun süre verdiği nemi hissedebileceğim, yumuşatmasını daha kalıcı yapan bir el kremi olarak kullandığım Bioderma Atoderm bu anlamda çok başarılı.


Sağladığı yumuşaklığa göre emilme hızı da son derece iyi bir dengede. Minik bir tüp içerisindeki ambalajı sayesinde de, çantamda kolayca taşıyabiliyorum. Medikal kokusu, belki bir parça bu tarz kokulardan hoşlanmayanlara itici gelebilir ancak kokusu kalıcı olmadığı gibi verdiği nemlilik ve yumuşaklık kalıcı. Daha iyi içerikle daha iyi korunma sağlayan bir el kremini tercih etmeniz, ellerinize yapacağınız en büyük iyilik.


Hatırlatma; Bioderma ürünlerini kampanyalı olarak uygun fiyata bulabileceğiniz Kozmopoli.Com 'dan pratik ve güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.


bioderma-atoderm-el-bakim-kremi-kullananlar-bioderma-atoderm-hands-repairing-cream-reviews
Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.