Golden Rose Kompakt Pudra - Paris Compact Powder

Golden Rose Kompakt Pudra
Golden Rose Paris Compact Powder



Golden Rose Paris Kompakt Pudra (Paris Compact Powder) serisi , en açık tonu 51 'den başlayan, en koyu tonu 62 'de sona eren toplamda 12 farklı renk seçeneği bulunan sıkıştırılmış pudralardan oluşuyor. Pudralarda dikkati ilk çeken, siyah sade bir ambalajıyla birlikte pudranın yüzeyinde Paris Eyfel Kulesi 'nin motifi. Bu tarz ince detaylar, makyaj ürünlerine daha tatlılık katıyor.


golden+rose+pudra+compact+powder



golden+rose+pudra+paris-compact+powder


golden-rose-pudra-paris-compact-powder-swatches-kullananlar


Pudranın yapısı yumuşak, tabii bu yumuşaklık beraberinde tozutma halini de bir nebze de olsa getiriyor. İster fondöten sabitlemek için isterseniz de karma ve yağlı cilt için tek başına kullanabilirsiniz. Ama karma ciltlere önerim, cildi iyi nemlendirmeden evvel kullanmamanız. Kapatıcılık özelliği çok fazla olmamakla birlikte var. Fazla olmaması, fondötenin rengini değiştirmesine izin vermiyor ki bu iyi bir özellik. Serinin bir de transparan pudrasını olmasını dilerdim. 


golden-rose-pudra-paris-compact-powder-swatches-kullananlar


Golden Rose kompakt pudranın eksi yanları, bol sürmeye gelmiyor. Eğer elinizi biraz bol tutarsanız, makyajda yer yer pullanmalara sebebiyet veriyor. Bu yüzden pofidik kalın bir pudra fırçasıyla az miktarda sürmek kafi.


Kalıcılığı ise, eğer benim gibi karma ciltli iseniz orta kararda, yağlı ciltli iseniz daha az sürede, normal/kuruya dönük cildiniz var ise de daha uzun sürede cildinizde kalacaktır. Ambalajının hafifliği sayesinde makyaj çantanızda kolayca taşıyabilirsiniz. Benim genel olarak notum, itiraf etmek gerekirse eh kıvamı. Eğer uygun fiyatlı bir pudra arıyorsanız alınabilir ama yeni bir pudra keşfine çıkarmaya teşvik edecek güzellikte değil ne yazık ki.


Golden Rose Compact Powder pudra fiyatı 15.75 Lira. Pudraların her biri 12 gram boyutunda ve 2 yıl (24 ay) kullanım ömrüne sahip. Golden Rose Store 'dan online olarak edinebilirsiniz.


* Tanıtım Ürünüdür.

Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.