Hayatımın Ruju; Mac - Ruby Woo!

Merhaba.

Yine mi kırmızı ruj? dediğinizi duyar gibiyim ama sıradaki kesinlikle hayatımın kırmızı ruju; ta ta ta tam! Ruby Woo.

Şuana kadar denediğim kullandığım kırmızı ruj sayısı almış başını gitmiş bir halde, ilk kırmızı ruj deneyimimi 18 yaşında yaşayıp o günden bugüne haftanın yedi gününün bazen altısında bazense yedisinde bile kırmızı tonlarını kullanıyorsanız deneyimlediğiniz ürünler doğal olarak oldukça çeşitli oluyor.





Mac'te ilk deneyimimi yıllardır her yerde duyduğum Russian Red ile yapmıştım ama aklımın hep bir köşesinde de Ruby Woo vardı, tabi Mac makyaj artisti Nüvit'e Russian Red'den beklediğim o güzelliği yakalayamadığımı söylediğimde bana kendisinin en sevdiği kırmızının Ruby Woo olduğunu, tam bir pin up tonu olduğunu söyleyince olay zaten bende yeterine netleşmişti.


 Ruby woo Retro Matte yapıya sahip yani bu demek oluyor ki alıştığımız mat rujlardan bir tık daha mat, evet yapısı daha kuru, dudakları kurutuyor, sürümü sizi biraz zorluyor ama o kadifemsi bitişini görünce zaten o kuruluk zerre umrunuzda olmuyor!


Ton olarak çok derin bir kırmızı değil, ben bu renge domates kırmızısı diyorum, Russian Red'i domates kırmızısı zannediyordum lakin Ruby ile tanışınca bu tanımın asıl Ruby'e yakıştığını anladım.


Gördüğünüz üzere ilki Ruby'i ikincisi Russian, Ruby'i alalı 4 ay oldu ve en sık kullandığım ruj kendisi ne kadar çok kullandığımdanda belli zaten, Russian Red'i ise resmen bir köşeye attım, umarım onu da yeniden kullanmayı isteyeceğim günler gelecek.

Son olarak ise kalıcılık; evet sabah sürün akşama kadar sizinle, en fazla bir kere tazelemek istersiniz kaldı ki ben ona bile gerek duymuyorum, bende ne dağılıyor, ne renk azalıyor, sonuç muazzam!


Güneş altındaki swatchlar;


Gölgedeki swatchlar;




Yukardaki fotoğraflardan da anlayacağınız üzere Ruby Woo' nun o kadifemsi yapısı ve Russian Red'den farkı gayet belli oluyor.

Eğer elimdeki 9-10 tane kırmızı rujla ya da direk Russian Red'le olan kıyaslamasını isterseniz yazısını yazabilirim lakin tek bir kırmızı ruj alacaksanız ve kadifemsi yapıya bayılıyorsanız tercihiniz mutlaka Ruby Woo olsun.


Sevgiler!


Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.