Koopcha.Com : Online Alışveriş Sitesi

koopcha-com-online-kozmetik-alisveris-sitesi





Güncelleme : Ne yazık ki bu site artık mevcut değil.


Koopcha, daha güzel ve daha bakımlı olalım diye birbirinden özel markaları bir çatı altında toplayan yeni bir online alışveriş sitesi. Parfümler, cilt & vücut bakım ve makyaj ürünlerini rahatlıkla bulabileceğiniz gibi hem güvenli hem de keyifli alışveriş yapmanızı sağlıyor. Her şey "alışverişte mutlu son" için.


Koopcha, bildiğiniz gibi tanıtım amaçlı bloggerlara bu gördüğünüz paketi göndermekte. Her ayrıntısından özenli hazırlandığı belli olan bu paket hem çok sevimli hem dopdolu. Bugüne kadar blog sayfam için sayısız tanıtım paketi aldım ama itiraf etmeliyim ki bu kadar şirinini ilk defa yaşıyorum. Şekerler, kurdeleler, şeffaf keseler, özel makyaj çantası, ayna, magnet, kalem... Sadece kozmetik ürünleriyle hoşnut bırakmak amacıyla değil, paketi açarken de yüzümüzde kocaman bir gülümseme belirlemesi için bu denli tatlı ayrıntıların yer verilmesi çok şeker.



Özellikle benim gibi doğal ürünlere düşkünseniz ismini muhakkak duyduğunuz Mama Mio, 
Alman cilt bakım markası Janssen Cosmeceutical 
Ve tabii ki paketin beni en çok heyecanlandıran üyesi Zoya ojesi 
gibi farklı markaları bir arada bulabilirsiniz.

koopcha-com-alisveris-sitesi




* Tanıtım Paketidir.
Paylaş
, , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.