Miskin Kek Blog 3. Yaş Hediyesi

lolita-lempicka-parfum-hediye-miskinkek-blog

   Miskin Kek Blog Hediye : Lolita Lempicka Feminine EDP Kofre  
(Parfüm + Losyon)


Bu ara sadece bloggerlara özgü çekiliş yapmaktan sıkıldığınızı düşündüm ve blog sayfamın 3. yaşına özel daha keyifli bir çekilişi sizler için hazırladım. 


Yepyeni, açılmamış ve bandrollü Lolita Lempicka Feminine EDP kofresini (parfüm + losyon), blog sayfamın 3. yılına özel hediye çekilişiyle bir kişiye hediye ediyorum.

Sponsorlu bir çekiliş değildir.


Çekilişlerimde yorum olarak mail yazan okuyucularımdan bazılarının, daha sonra bunların farklı sitelerce reklam olarak kullanıldığı şikayeti üzerine, artık yorumlarda mail adresi bırakmanıza gerek yok.


  Çekilişe Nasıl Katılabilirsiniz ?  


Çekilişe katılım için takip şartı yok. Bu konunun altına yorum olarak en sevdiğiniz parfümün hangisi olduğunu yazıp ardından aşağıdaki çekiliş aracı olan Rafflecopter ile mail adresiniz veya Facebook sayfanızla giriş yaparak çekilişe katılabilirsiniz. Yorum kısmına ayrıca mail adresinizi bırakmayınız.


a Rafflecopter giveaway
* Çekiliş duyurusunu bloglarında paylaşmak isteyenler bu linke tıklayarak sizler için hazırladığım metni aynen kopyalayıp blogunuzda yayınlayabilirsiniz. (Blog panelinizden konu yapacağınız alanda Oluştur-Html kısmından "Html" olanı seçip, kopyaladığınız yazıyı yapıştırarak konuyu yayına alabilirsiniz)
Kofre Set Lolita Lempicka Feminine EDP 30 ml ve Vücut Losyonu 50 ml 'den oluşmaktadır. 
Kargo ücreti size ait değil.
Çekiliş süresi sadece 7 gün olacaktır. (19 Şubat 2014)
Türkiye içi katılımcılara özeldir.
Çekilişe katılmak için 18+ yaş olmalısınız.
ÇEKİLİŞ SPONSORSUZDUR.

lolita-lempicka-parfum-hediye-miskinkek-blog

Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.