Oriflame Tender Care Balm

Haftanın ilk gününden herkese kocaman bir Günaydın!Gününüz,haftanız rengarenk geçsin diyerek rengarenk görselleriyle Oriflame Tender Care Balm'lardan bahsedeceğim bugün.
Tender Care Oriflame'nin efsane olarak anılan ürünlerden biri ve çok uzun yıllardır satışta.Ben bu balmların daha önce Vanilya ve Hindistancevizlisini kullanmıştım.Bu ay yeni çıkan Blackcurrant (frenk üzümü)çeşidini yazacakken bademliside elime ulaşıp yazıya eklendi.


Nedir bu Tender Care ?
Tender Care doğal balmumu içeren,vazelin kıvamında bir ürün.Başta dudaklar olmak üzere diz,dirsek,tırnak dipleri gibi bölgelerdeki kuruluğa çözüm getiriyor.Tahrişlere oldukça iyi geldiğini duyup çok önemsememiştim ancak özellikle çocuklardaki kuruluğa bağlı tahrişlere çok iyi geldiğini bizzat gözlemledim.


15 ml minik bir kavanozda satılan ürünün orjinal versiyonunun yanında benim elimdekiler gibi sezonel aromalarıda çıkıyor.
Ürünün tek dezavantajı ise ambalajından elle alınmasının zor ve hijyenik olmayışı.Bu sebeple ürünü kullanırken makyaj çubuğu gibi bir aparat kullanmakta fayda var.

Bu ay oldukça uygun fiyatla satılan Tender Care balmı henüz denemediyseniz ay bitmeden bir şans vermenizi öneririm.

Siz Tender Care Balm ile tanıştınız mı,en sevdiğiniz çeşidi hangisi?
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.