Real Techniques - Starter Set

Merhabalar.

Real Techniques fırçaların methini duymayan kalmadı hatta almayan blogunda yer vermeyen bile kalmadı, ben de arşivimde bulunsun isteyenlerdenim ama korkmayın çok uzun bir yazı olmayacak:)

Real Techniques yazı dizinine Starter Set ile başlıyorum, önümüzdeki günlerde diğer fırçaların yazılarını da paylaşacağım.


Sette beş adet fırça  bulunmakta;



 Deluxe Crease Brush ile gözünüze uygulamak istediğiniz temel rengi alabilirsiniz, ayrıca benim favorim kapatıcı uygulamadaki başarısı lakin ben göz altlarıma kapatıcı uygulamaktan ziyade yüzümdeki kusurlara kapatıcı uygulamayı seviyorum.


 Brow Brush, adından anlaşılacağı üzere kaşları doldurmak için kullanılan bir fırça, o da bu işte başarılı lakin ben nedense Avon'un eyeliner/kaş fırçasını daha çok seviyorum.

Eğer eyelinerı bu tarz fırçalarla uygulayabiliyorsanız yani yazar diyor ki benim kadar beceriksiz değilseniz bu fırça iki işi de görür.


Base Shadow Brush'ın kullanım amacı aslında temel yani baz rengi alıp göz kapağınıza uygulamak, bu işte başarılı belki ama dürüst olmak gerekirse benim elim çok sık gitmiyor.



Fine liner brush, krem/jel eyelinerları uygulamak için üretilmiş bir fırça, ne zaman denediysem ince linerlar oluşturamadım, kalın liner seviyorsanız size göre olabilir.


  Accent Brush, koyu renkleri kirpik diplerinize uygulamak için kullanabilecek alternatif bir fırça, ürünü bir kalem edasıyla şak diye tam yerine koymanızı sağlıyor, ayrıca rujunuzu da bu ince fırçayla rahatlıkla uygulayabilirsiniz.


Özet geçecek olursak, göz makyajına yeni başlayanlar için uygun fiyatlı bir fırça seti gerçekten lakin zaten göz makyajında uzmansanız size yetmeyebilir.Ben göz makyajında uzman değilim fakat benim Real Tech. fırçaları arasında en az kullandığım fırçalar bunlar, nedense yıldızım bir türlü barışamadı.

Real Techniques fırçalar artık ülkemizde var, ben kendi fırçalarımı Kozmela'dan almıştım lakin artık Migroslar da getirdi (2 saat ötemdeki 2 Migros'ta getirmemişti orası ayrı) yani artık kolaylıkla alabileceğiz.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.