Sigma Beauty Makyaj Fırçası E40 Tapered Blending Brush

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Brush
Sigma Karıştırma Blending Göz Makyaj Fırçası E40



Sigma Beauty makyaj fırçalarıyla ün salan ve belki de en iyi fırçalarından birisi de göz farını adeta başka kimliğe bürüyen bir karıştırma fırçası olan E40 Tapered Blending Brush, iyi ki ama iyi ki sahip olmuşum dediğim makyaj fırçalarımdan birisi. Bildiğiniz gibi Sigma fırçaları, Mac makyaj fırçalarına uygun fiyatlıı alternatif (dupe) olarak gösterilmesiyle ünlü. Sigma E40 fırçasının muadili de Mac 224 makyaj fırçası. Yıllardır Sigma E40 fırçayı kullanan biri olarak diyebilirim ki, şu ana kadar ne kıl dökme problemi ne formunu bozma hali oldu. Fırçanın üzerinde yer alan yazılarının bir parça deforme olmasından hariç hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Sigma-E40-Tapered-Blending-Brush-goz-makyaj-fircasi



Zor zamanlarda concealer (göz altı kapatıcısı) ve hatta elmacık kemikleri üzerine, şakak üstlerine, dudak üstünün V kısmına, buruna aydınlatıcı uygulama olanağı sağlasa da, Tapered Blending makyaj fırçasının asıl görevi farları birbirine karıştırarak dağıtmak. Bu makyaj fırçası ile farların geçiş yerlerini ne kadar karıştırırsanız, o kadar smokey (buğulu/dumanlı) göz makyajı elde edersiniz demektir. Geniş yapısını rağmen ucu yuvarlak bitişli olduğu için farların birbirleriyle harmanlanmasını gayet güzel başarıyor.


Sigma-E40-Tapered-Blending-Brush-goz-makyaj-fircasi


Tabii bu kadar büyük olması beraberinde bir dezavantajı da getiriyor, küçük yapılı gözlerde kullanımı çok rahat değil. Eğer bu konudan yana endişeniz var ise bu fırçayı aydınlatıcı fırçası amaçlı kullanabilir, bunun yerine de daha küçük boyutlu karıştırma fırçaları olan Sigma E45 Small Taperd Blending veyahut Sigma E25 Blending makyaj fırçalarına bakınabilirsiniz. Benim favorim ise tüm zamanların en iyi göz makyaj fırçalarından biri olarak gördüğüm Sigma E25 şahanesi.


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.