Biotherm 'in Yeni Yüzü Duru Güzelliğiyle Leighton Meester Oldu

Duru Güzelliğiyle Leighton Meester, 
Biotherm 'in Yeni Yüzü

biotherm-cilt-bakim-leighton-meester
biotherm cilt bakim leighton meester
Blake Lively ile başrollerini oynadığı moda ve gençlik dünyasını kasıp kavuran Gossip Girl dizisinin meşhur karakteri "Blair Waldorf" yani Leighton Meester, Fransız cilt bakım markası Biotherm 'in yeni yüzü oldu. Yenilenen ambalajlarıyla Biotherm ürünlerinin tüm kampayalarında, yıl boyunca yıldız oyuncuyu göreceğiz.




biotherm-cilt-bakim-leighton-meester-reklam-yuzu.jpg
biotherm cilt bakim leighton meester reklam yuzu 

Dizideki karakteriyle Blair Waldorf, saç modelleri ve stili ile genç kızların dikkatini çekmiş, özellikle saç bantlarının tüm dünyada tekrar moda olmasını sağlayarak, stil ikonu olma yolunda kapıları süratle aralamıştı. Oynadığı karakter için "Genç Kraliçe" yakıştırmaları yapılsa da günlük hayatında oldukça sade, zarif ve modern stili ile göz dolduran 27 yaşındaki yıldız, markanın Aquasource nemlendirici kremini tanıtmak için kameralar karşına geçti bile.

biotherm-cilt-bakim-urunleri-kullananlar-yorumlari
biotherm cilt bakim urunleri

Duru güzelliğiyle Leighton Meester, Biotherm 'in vurgulamak istediği doğallık için biçilmiş kaftan! Markanın ürünlerini kendisinin de severek kullandığını söyleyen yıldız oyuncu, Biotherm ürünlerini kullandıktan sonra cildindeki hafif ve parıltılı etkiye bayıldığını dile getiriyor.


biotherm-cilt-bakim-leighton-meester
biotherm cilt bakim leighton meester

Benim de daha önce kullandığım hatta bu ayki "Bitenler Kulübü" 'nün üyelerinden birisi de Biotherm Aquasource Nemlendirici Cilt Bakım Kremi idi. Ayrıntılı yazısı ve yorumlarımı oradan okuyabilirsiniz. Diğer Biotherm Cilt Bakım Ürünleri 'ne de bakınabilirsiniz. (Örneğin; Biotherm göz bakım kremleri, makyaj çıkarıcı solüsyonları ve kızarık giderici kremleri hakkında detaylıca bilgiye sahip olabilirsiniz) Biotherm cilt bakım skalasıyla genel olarak, benim öteden beri sevdiğim ve kullandığım kozmetik markaları arasında yer alıyor.


Biotherm'in logosunda ve tasarım şişelerinde hakim olan mavi tonları, çekimlerde de ön planda. Ve işte Biotherm & Leighton Meester reklam filmiyle karşınızda.




Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.