Flormar 'dan Yepyeni Bir Seri : Reborn Makyaj Koleksiyonu

flormar-reborn-makyaj-koleksiyon-urunleri
flormar reborn makyaj koleksiyon urunleri

flormar-reborn-makyaj-koleksiyon-urunleri-makaronlar
flormar reborn makyaj koleksiyon urunleri

Flormar bu sefer de, yeni serisi olan Reborn makyaj koleksiyonu ile karşımızda. Flormar Reborn makyaj ürünlerinin özelliği, ambalajındaki kelebek motifi ve koleksiyona verilen isim gibi doğal ve kusursuz görünüm kazanmak için hem cildi canlandırmak hem de pürüzsüz görünüm elde etmek.


Flormar 'ın yeni makyaj ürünlerinin yer aldığı Reborn koleksiyonu, Kadınlar Günü 'ne özel nezaketli ve özenli sunumuyla dikkat çekerken, Flormar 'ın yeni makyaj koleksiyonları çıkarma hızı da takdire şayan. Daha yüksek kalite içeren makyaj ürünleriyle ve bunların yanı sıra ambalaj yönünden de muazzam bir kaliteli sunum ile Flormar artık daha şık, daha üstün ve daha cezbedici hale gelmiş durumda.


Yeni Reborn Collection serisindeki BB Cream Powder ve Fusion Power Foundation Serum makyaj ürünlerinin daha ayrıntılı yazısı ilerleyen günlerde blog sayfamda yer alıyor olacak.




 * Tanıtım Paketidir.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.