Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

garnier-kusursuz-makyaj-temizleme-suyu
garnier kusursuz makyaj temizleme suyu

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu 

Garnier Micellar Cleansing Water


Garnier Kusursuz Makyaj Temizleyicisi 'nin en dikkat çekici özelliği, görünüş olarak Bioderma H2O Solüsyonu 'na benzemesine rağmen fiyat olarak ondan epey ciddi bir farkı oluşu. Peki bu farka kıyasla, gerçekten bir başarı sergiliyor mu? Yoksa şişme bir ürün mü? İçerik ve kalite olarak nasıl? Garnier Kusursuz Makyaj Temizleyicisi yorumlarım işte bu yazımda.


Garnier, 400ml 'lik devasa boyutuna rağmen, her kesimin bütçesine hitap edebilen ekonomik fiyata sahip makyaj temizleme misel suyu olan Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu 'nu piyasaya çıkardığı andan itibaren, bu makyaj temizleyicisi tüm kozmetik sevenler tarafından ilgili ile karşılandı. Hem uygun fiyatlı oluşu hem de Bioderma muadil görüntüsü, kendisini cezbedici kılmaya yetti. Bu temizleyici; yüz, göz ve dudak makyajını temizlemeye odaklı. Bu açıdan çok yönlü bir kullanıma sahip. Parfümsüz bir ürün olması, özellikle parfümlü kozmetik ürünlerini kullanmayı sevmeyenler açısından önemli bir husus. Makyajınızı temizlerken makyaj pamuğunuza bir miktar dökmeniz yeterli. Ancak özellikle jel eyelinerlı bir göz makyajı için 1'den fazla pamuk kullanmanız kaçınılmaz, Hatta buna rağmen bir miktar kalıntı da kalabilmekte. (Bu sorun diğer misel su temizleyicilerde de aynı şekilde)


Yüzümdeki makyajı Garnier Suyu ile temizlediğimde, cildimi yumuşak ve temiz hissettim, aynı zamanda makyajımı temizlerken cildimin ferahlamasını da sağladı. Ben misel temizleyici sulara göre standart bir temizleyici olarak buldum. Hipoalerjenik bir ürün ama bu sizde sorunsuz bir kullanım sağlayacağı anlamına gelmez. Herhangi bir kızarıklık / kaşıntı yaşatırsa daha fazla kullanmaya devam etmemenizi öneririm. Bende bu açıdan bir sorun yaşatmadı.


Bioderma H2O daha nemlendirici özelliğe sahip olduğundan, ben yoluma Bioderma ile devam etmeyi düşünüyorum. İçerik olarak Garnier biraz daha düşük seviyede ama fiyat/perfomans bazlı çizgisiyle gayet başarılı bir ürün. Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu bir "tek adımda makyaj temizleme ustası" olmayabilir ancak muadillerine göre ekonomik bir misel temizleyici sıfatını hak ediyor. Toplamda da 200 kez kullanım sunuyor. Fiyatı ise 12 ile 19 TL arasında değişmekte. Mağazaların ara ara yaptıkları %50 indirimi sayesinde daha uygun bir fiyata deneme şansı bulabilirsiniz.


Paylaş
, , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.