Giovanni Şampuan ve Saç Kremi

Hazır indirim varken bu ayın bitenlerinde de yer alacak olan Giovanni Şampuan ve Saç Kremine yer vermemek olmazdı.Değişik bloglarda beğenenli beğenmeyenli yorumlarını okuduktan sonra Giovanni  Smooth As Silk serisinin şampuan ve saç kremini aldım.
Bu seri İşlem görmüş saçlar için olduğundan kullanmadan önce epeyce meraklandım.



Yazıma markanın sevdiğim özelliklerinden başlayıp,ürünün sevdiğim/sevmediğim özelliklerine  doğru bir geçiş yapacağım.

Öncelikle içeriği temiz bir şampuan.Paraben,sülfat gibi zararlı kimyasallar içermiyor.Vegan bir ürün ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Organik sertifikalı bu ürünü diğer şampunlara göre içimiz daha rahat alabiliyoruz.
Benim almış olduğum İşlem görmüş saçlar için/Yoğun nemlendirici şampuana gelince;

Hafif,narenciye kokusunu çok sevdim.

Köpürmesi aynı sınıftaki şampuanlara göre oldukça başarılı.

Asıl beklentim olan saçlarımı yumuşatma,uçuşan saçları sakinleştirme ve daha pürüzsüz bir saç hayalimi ise hiç mi hiç gerçekleştirmedi.Aksine biraz daha zor taranan ve kirlenme hızı artmış bir saça sahip oldum.(Saçlarımın kalın telli ve röfleli olduğunu belirtmek isterim)

Saç kremine gelince ne yazıkki onunda beklentimi karşılayan bir ürün olmadığını söyleyebilirim.Bol miktarda kullanmama rağmen yumuşatma etkisi çok çok azdı.
Saçımı yıkayıp kremledikten sonra henüz ıslakken bile gıcır gıcır,kaygan olmayan bir saç elde ettim.



Giovanni'nin farklı amaçlara hizmet eden pek çok farklı çeşidi var.Deneyimim sonunda ben Smooth As Silk serisinden memnun kalmadım ama gelecekte belki diğer serilerini deneyebilirim.

Sizde bu ürünleri merak ediyorsanız seyahat boylarını alıp deneyebilir ya da indirim dönemlerinde uygun fiyata alabilirsiniz.

Sizin sevdiğiniz /Sevmediğiniz Giovanni hangisi ?
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.