MAC - Dazzlelight

Merhabalar.

Mac'in Veluxe Pearl serisindeki çoğu kişinin highlighter/aydınlatıcı olarak kullandığı Dazzlelight adlı farı bayadır deneyimliyorum.

Aydınlatıcı dediğime bakmayın, tüm göz kapağına uygulanarak da güzel sonuç veriyor lakin ben öyle uyguluyor ve eyeliner çekip göz makyajımı tamamlıyorum.

Gelelim yorumlarıma;

* Pigmentasyon olarak Mac'in diğer kullandığım farlarına oranla daha zayıf lakin ürünü iyice alabilecek bir fırçayla çok sorun yaratmıyor.



* İstediğim görüntüyü yakalayabilmek için fırçayla gözüme bir kaç kat uygulamam gerekiyor -ki bunu sevmiyorum-; oluşturduğum dörtlü palette en az sevdiğim far bu olmasına rağmen ürünle istediğim renge ulaşmam için verdiğim çaba sonrası en çok kullanılmış olan da bu far.

* Renk olarak oldukça güzel aslında, aydınlatma amacına gayet uygun ne pembe ne de sarımsı bir bitiş veriyor, gayet yerinde bir tonlamaya sahip.



* Ben color payoff yani renk verişi beni zorlayan farları çok sevmiyorum, sabahları beşte uyanınca makyajla bir saat uğraşamıyorsunuz maalesef, tek uygulamada sürer sürmez sonuca ulaşmak istediğimden istediğim verimi alamadım bu fardan lakin tekrardan diyorum eğer makyaj yapmaya vaktiniz varsa gerek bitiş gerek ton olsun sizi tatmin edecek bir far.


Kimler sever;

-Aydınlatma amaçlı kullanacak ve aydınlatmada çokta belirgin bitişler istemeyen daha çok doğallıktan yana olanlar.

-Makyaj için gerekli vakite sahip olanlar



Bunun yerine Nylon'u almayı düşünüyordum lakin stokta olmadığından alamamış ve aniden karar verip öyle almıştım Dazzlelight'ı, yeniden anladım ki uzunca bir süre netten swatchlara bakmadan böyle bir hata yapmamalıyım.

Sonuç olarak, kesinlikle kötü bir far değil sadece benim isteklerime uygun değil.


Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.