Rimmel London - Rockin' Curves Maskara

Merhabalar.

Rimmel London'ın en son çıkardığı Rockin' Curves adlı bu maskarası Watsons'ın bloggerlara gönderdiği Kadınlar Günü kutusundan çıkmıştı.

Maskara gerçekten değişik bir fırça yapısına sahip, başlarda bu fırçaya alışmak gerçekten vakit alıyor, en azından bende öyle oldu, ancak 3-4 kullanım sonrası bulaştırmadan uygulamayı başarabildim.


Daha denemeden bu fırçayla alacağım sonucu tahmin etmiştim ki tahminlerimde haklı çıktığımı söylemem gerek.

Benim kirpiklerime uzunluk vermedi ama hacim verdiğini hissettim, özellikle iki kat uyguladığımda çıkan sonucu sevdim, kıvrım olayında ise yukarıda dediğim üzere fırçayı kullanmaya alıştığınızda gerçekten bir nebze de olsa kıvrım verdiğini gözlemledim.Kirpikleri benim gibi olanlar varsa (az, kısa) uzunluk bekliyorlarsa bu maskara size uygun olmayabilir ama hacim ve kıvrım arayıyorsanız uygun fiyatından dolayı denenebilir.

Diğer gözlemlediğim yönleri ise gayet siyah olması, gün içerisinde topaklanma yapıp kirpik diplerime dökülmemesi.



Aşağıdaki fotoğrafta maskara olarak bu ürünü kullandım;



Yaklaşık bir-iki yıldır hep iki maskara kullanarak göz makyajmı bitiriyorum; benim Rimmel London'da en sevdiğim maskara Lash Acc. onunla iyi bir çift olduklarını söylemem lazım, Lash kirpiklerimi ayırıp az biraz da uzun gösterirken bu maskara da hacim ve kıvrım verdi.

Sevgilir.

*Watsons Türkiye'ye teşekkür ederim, görüşlerim deneyimlerim üzere artısıyla eksisiyle objektiftir.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.