Too Faced Sweethearths Perfect Flush Blush

Günün konuğu Too Faced Sweethearts Allık.Bu allığı uzun aramalar sonrasında bulamayınca İstanbul'da denk gelen kardeşim alıp bana hediye etti.Sadece ambalajı için bile alınabilecek olan bu güzellik için kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
Too Faced şirin ambalajlarıyla çok sevdiğim bir çok kadını ilk başta bu özelliğiyle etkileyen bir marka.
Peki allığın marifeti sadece ambalajda mı?
Tabiki değil.
Diğer Too Faced ürünleri gibi karton bir ambalajda gelen ürün için keşke plastik ya da teneke ambalajda olsa demekten kendimi alamadım.Bu haliyle ürünü kutusunda tutmak çabuk yıpranmaması için iyi bir fikir olabilir.
Dört renk alternatifi olduğunu bildiğim allığın ülkemizde iki rengi satılmaktaydı.Son dönemde ise sadece bu renk geliyor sanırım.Bendeki şeftali ve pembe tonlarını birarada bulunduran Candy Glow rengi.
Fırça ile tüm renklerin üzerinden geçerek kullanılabildiği gibi renkleri ayrı ayrı kullanmanızda mümkün.Açık sayılmayacak ten rengime bakılırsa pigmentasyon sorununun olmadığını söyleyebilirim.Belirginliğini istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz,sizi palyaço'ya çevirmeyecek bir allık var karşınızda.
Renkleri karıştırarak kullandığımda görseldeki sonuca ulaşıyorum.Bıraktığı Glowy etkiyi çok beğendiğimi söyleyebilirim.
Merak edenler için ürünün Sephora'larda satıldığını ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka olduğunuda eklemek istiyorum.
Sezona uygun bir allığa ihtiyacınız varsa bakmadan geçmeyin.

Sweethearts Allık hakkında sizin görüşleriniz neler?
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.