Beautyjoint.com Alışverişim!


Merhabaa :) 
Bu paket çook uzaklardan geldiii. :)
Sizde benim gibi yurt dışı kozmetik alışverişlerine karşı kararsız mısınız? Bu yazıyı okumaya devam edin o zamaan..

Ben beautyjoint.com sitesinden defalarca alışveriş yapmaya kalkıştım, hepsinde sepeti öylece bırakıp sessizce uzaklaştım :D kargo ücreti vs derken birsürü para ediyor, e bide üstüne gelir mi gelmez mi sorunsalı var ki daha da kafa karıştırıyor.

Neyse bu yüzden alışveriş yapmıyordum. Daha sonra isimyoktublog ile birlikte bindik bi alamete gitmedik kıyamete :D birbirimize gaz vererek alalım mı almayalım mı aldık gittiii :D

Alışverişin nasıl yapıldığını aşama aşama anlatamayacağım, çünkü alışverişi isimyoktublog gerçekleştirdi. Ama bildiklerimi anlatacağım..

Hadi bakalım neler almışıııım? :)))

1-Wet n Wıld Comfort Zone Far Paleti
Benim en en en çok istediğim ürün buydu özellikle de sağ en alttaki far için. Yansımalı bir kahve kızıl yeşil bir far ,gerçekten  harikaa :)


Tek tek swatchlarını yapmayacağım ürün incelemesi yaptığım zaman göstermeyi düşünüyorum.


Al çık bir far paleti, açık tonlar da var orta ve koyu tonlar da bayıldım bayıldıım. :) Pigmentasyonları ise zaten tartışılmaz renklerini çok güzel veriyorlar ve yumuşacıklar. Bu palet kahve ve yeşil tonlardan oluşuyor. Wet'n Wıld far paletlerinin en sevilenlerinden. :) 

2-Elf Allık & Bronzer Kiti ( Contoring Blush& Bronzing Powder) 

Yine çok merak ettiklerimden biri de bu ikili allık ve bronzer kitiydi.


Ama bir hüsran yaşadım diyebilirim :( kenarlarında da gördüğünüz gibi aşırı toz toz oluyor. Yüzüme uygulamakta gerçekten çok zorlandım.
Bir diğer kötü yanı da bronzerının simli olması :( bronzerlarda ışıltı sevmiyorum kontur yapmak için hiç uygun olmuyor malesef. Allığı ise renginin çok hoş olmasına rağmen, içinde bildiğiniz kocaman sim parçaları var, ışıltı gibi değil yanağınıza sim dökmüşsünüz gibi duruyor cıkk beğenmedim..


3-Wet n Wıld Knock on Wood Far Paleti


Şu renklerin güzelliğine bakıın. Benim favori tonlarımdan ve harikalar, bu alışveriş tekrarlanacak gibi gözüküyoor :) 

Pigmentasyonu harika ve toz toz olmuyor çok sevdim çook :) 

4- Wet n Wıld Brulee Tekli Far 


Göz kapağımdaki renk eşitlemesi için çok severek kullandığım mat krem rengi bir far. Ben bu fara da bayıldım iyi ki almışım, eğer mat krem rengi bir far arıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.

Evet benim beautyjoint.com alışverişim bu kadardı. Şimdi gelelim fiyatlara;
Wet n Wıld Comfort Zone= 7,99$
Elf Allık& Bronzer=3,99$
Wet n Wıld Knock on Wood =3,99$
Wet n Wıld Brulee Tekli Far= 2,75$
Sigorta=1,5$ (tamamı 2,99$ biz ikiye böldük)
Kargo=9,77$ ( bu da tamamının yarısı) 

Toplam=65tl.

Şimdi beautyjoint'te şöyle bir sistem var biriyle ortak alsanız bile kargodan kazanç sağlayamıyorsunuz,çünkü ne kadar ürün alırsanız kargo ücreti o kadar artıyor o yüzden kargodan bir kazanç sağladık mı bilemiyorum.

Sigorta parası ise isteğe bağlı yapılıyor, eğer paketiniz size ulaşmaz ise para iadesi veya tekrar gönderim için, bence kesinlikle yaptırmalısınız 3$ için tüm paranızdan olmayın.

Bizim paketimiz siparişi verdiğimiz günden itibaren 16. günde geldi.
Size kesin gelir diyemiyorum malesef ama eline ulaşanların sayısı oldukca fazla,birde üzerine kozmetik yazmamalarını söylerseniz de yazmıyorlar ve fiyatı da düşük gösteriyorlar. Bu şekilde bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Umarım sizde en çok istediğiniz ürünlere kavuşursunuz.

Sevgiler.







Paylaş
, ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.