Britney Spears Fantasy Parfümlü Vücut Kremi / Fantasy Body Souffle

Britney Spears Fantasy Parfümlü Vücut Losyonu
Britney Spears Fantasy Body Souffle

britney_spears_fantasy_kullananlar_vucut_losyonu

Britney Spears, benim Ünlüler Parfümü (Celebrities Perfumes) denilen parfüm skalasındaki sevdiğim isimlerden, zaten sahip olduğum Britney parfümlerini de blogda daha önce paylaşmıştım. Fantasy parfüm serisi, Britney Spears 'ın en ünlü serisi, uluslararası bir şöhrete sahip resmen ve artık global bir parfüm dizisi olmuş durumda. Şunu bilmenizi isterim ki, ben bu kadını müzik anlamında sığ bulur, tarzım olmayan hali ile hiç mi hiç sevmezdim ama çıkardığı parfümlere tam tersi orantıyla bir o kadar sever oldum. Çünkü beni çok şaşırtan performans ve güzelikte parfümlere imza attı. Daha doğrusu, imza attı demeyelim, Elizabeth Arden markası imza attırdı. Çünkü pek çok Ünlüler Parfümü (Celebrities Perfumes) üreticisi esasen Elizabeth Arden 'dir. Markanın kendi parfümleri de var ve gayet de iyi bir popüleritiye sahipken çok akıllıca bir pazarlamaya girişip ünlüler parfüm sklasını yarattılar. Ben de Britney Spears parfümlerine deyimi yerindeyse bayılıyorum. Hele ki Britney Spears Curious Parfümü... Bana her zaman kullanılacak taze, tatlı, hoş kokulu bir gündelik parfüm güzelliğinde geliyor. Daha önce blogda yer verdiğim Britney Spears Fantasy Parfümü 'nün bu vücut losyonu / kremi olan Fantasy Body Souffle ise tekli fiyatı 24$ civarında satılmakta.



britney-spears_fantasy_parfümlu_vucut_losyonu_kullananlar


Fantasy, normalde ağır bir parfüm. Zaten ben de kendisinin ağırlığından ve yapış yapış şeker halinden hoşlanmayıp parfüm çekmecemin ücra köşesine itmiştim. Sonra bir gün "barışalım mı?" der gibi bakış attığından, dayanamayıp tekrar keşfetmeye değer görmüştüm. O günden beri de çok severim. Aramızdaki soğukluk mevsimselmiş, buna karar verdik. İstediğim parfümü istediğim mevsimde kullanmayı daha çok seviyorum, yani keyfim hangisini o gün arzularsa. Ancak bazı parfümler, ister istemez mevsimlerine göre ayrılıyor. Şundan eminim ki, Britney Fantasy bir yaz parfümü değil, hatta yazın kullanmaktan koşarak uzaklaşmalı.


Britney Spears kofresini aldığımda bu krem de parfümle beraberdi. Kokulu aromatik kremlere bayılan biriyim. Mis gibi kokulu kremler uzun süre kalıcı bir koku bedende bıraktığı için çoğunlukla kullanmayı seviyorum. Ama bir handikapları var ki, eğer parfümü olmayan ve yoğun kokulu bir vücut kremi kullanıyorsanız, muhtemelen o gün kullandığınız parfümün kokusuyla çatışacak ve bazen de galip gelecektir. Benim bu çatışmaya çok dikkat ettiğim söylenemez, çünkü sahip olduğum parfümlerin vücut kremleri çok yok elimde. Bu yüzden parfümümden bağımsız vücut losyonları kullanmak durumunda kalıyorum. Eğer parfümümü hiçbir şekilde bastırmasın istiyorsam, örneğin benim için önemli bir buluşmada vs o zamanda kokusuz parfümsüz vücut kremlerine yöneliyorum. Bu da genelde dermokozmetik markalar oluyor. O kremler aynı zamanda iyi bir bakım da yapmış oluyor. Diyorum ki keşke Türkiye 'deki parfüm kofreleri çok pahalıya satılıyor olmasa ve rahat rahat parfümümüzün kremini kullansak. Bir parfüm delisi olarak, bu konudan nasıl muzdaribim, bunu en iyi cüzdanım bilir.


Elimde nadir olan parfümüyle bütünleşik vücut kremlerinden biri olan Fantasy Vücut Bakım Kremi, aslında bakım adına kullanılmayacak sadece keyfi kullanabilecek ayarda bir krem. Zaten bakım adına edinmemiştim. Böyle bir beklentim yoktu da. Kokusu, parfümüyle aynı tınıda ve ondan biraz daha hafif ölçüde oluşunu daha bir sevdim. Kullanmaya başladığınız ilk etapta, baştan biraz alkol kokusu gelmiyor değil. Baş ağrısı konusunda eğer hassasınız, belki bu oran sizde rahatsızlık yaşatabilir. Özellikle el kremi olarak kullanımında. Ben bu konuda çok hassas değilim, o yüzden yoğun bir baş ağrısı yaşatmadı, belki de sıklıkla vücut kremi olarak kullandığımdan benim açımdan daha rahattır bu durum. Kremi kullandıktan yaklaşık 20 dk sonra da o nefis Fantasy kokusu vücudu güzel bir şekilde sarıyor. Ne zaman vücut losyonu olarak kullansam, kendimi iyi hissettiriyor.



Britney Spears Fantasy Parfümlü Vücut Losyonu 100 ml boyutunda ve tatlı Britney parfümlerine zaafınız varsa, parfümün kalıcılığını aynı parfümün vücut kremini kullanarak arttırabilirsiniz.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.