Ixora Romantic Fantasy

Merhabalar.

Uzun süredir düzenli yazamadığımın, yorumlara düzenli cevap veremediğimin farkındayım, öncelikle bunun için özür diliyorum lakin zaman o kadar dolu ve yoğun geçiyor ki günde bir saat internete bakabilirsem şükrediyorum.

Bugünün konuğu Ixora markasının yeni çıkan setlerinden.Setin içerisinden üç ürün çıkıyor; parfüm, duş jeli ve krem.

Bir parfümün notalarını anlayabilecek düzeyde olmadığım için bilgileri sitesinden aldım, deneyimlemem için gönderilen bu parfümün notaları;  

Koku Ailesi: Fruity-Aromatik
Koku Notaları: Tutku Meyvesi, Şakayık, Greyfurt, Orkide, Ananas, Musk


Gelelim parfüm hakkındaki görüşlerime; başta şunu söylemem gerekir ki eğer meyvemsi şekerli kokuları sevmiyorsanız size uygun olmayabilir çünkü parfümü sıktığınızda bu kokuları gerçekten keskin bir şekilde hissediyorsunuz, ben ilk kullanımımda biraz yoğun şekilde sıktığım için en başta rahatsız oldum fakat en fazla bir fısla olayı bitirdiğimde ve üzerinden zaman geçtiğinde kokuya alışmaya başladım.

Dediğim gibi benim düşünceme göre parfümü çok fazla sıkmamalasınız, az sıktığımda tenimde bıraktığı etkiyi sevdim yani yanlış uyguladığımda koku bana gerçekten ağır geldi.Bunların dışında doğru uygulandığında bahar günlerine uyan bir kokusu var.


Krem ise hoş bir paketlemeye sahip, içinden çıkan ürün ise gayet klasik, her türlü markada bulabileceğiniz türden, duş jeli ve parfüme yakın tonda olan bir kokusu var bu da bir artı.Ayrıca içeriğinde tatlı badem yağı ve keratin bulunuyormuş.

Duş jeli içerisinde hafif parıltılar içeriyor, kokusu gerçekten güzel, banyodan çıktıktan sonra ışıltıların çok az kaldığını hissediyorsunuz, yani tam kararında, gece dışarıya çıktığınızda bu parıltıların güzel duracağını düşünüyorum.İçeriğinde zeytinyağı özleri varmış, ben de sitesinden öğrendim bu bilgiyi.

3'lü bir set olarak piyasaya sürülen bu setlerin uygun fiyatlarıyla bir çok alıcıya ulaşacağını düşünüyorum.Eğer siz de diğer setleri incelemek isterseniz bunun için sitesi; http://www.ixoraparfum.com/fantasy-set.html

Sevgiler.

*Ixora'ya deneyimlemem için gönderdiği bu setten dolayı teşekkür ediyorum, yorumlarım artısı ve eksisiyle objektiftir.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.