MAC - Divine Night Eye Brush Kit

Merhabalar.

Mac'in Divine Night koleksiyonundan çıkan bu fırça setini bir arkadaşım sayesinde Elca'dan 75 liraya edinmiştim sitede şuan hala 150 lira gibi bir fiyata satılmakta, almamdaki sebep zaten istediğim 219 numaralı fırçanın bu kitte olmasıydı.


Fırçalar bu güzel çantanın içerisinde geliyor, boyları Real Tech. fırçalar gibi, tasarım olarak ben Mac'in orjinal serisindeki simsiyah fırçaları daha çok seviyorum, bunlar o kadar da ağır durmuyor açıkcası.


214 numaralı fırça kirpik diplerine far uygulamakta başarılı.


227 numaralı fırça gerçekten çok büyük, göz kapağımın tamamına nude tonlu far uygularken işi oldukça kolaylaştırıyor ayrıca yüzdeki yüksek bölgeleri aydınlatmakta da rahatlıkla kullanılıyor, kötü yanı her kullanımda tüylerini döküyor ve yıkarken siyah bir boya bırakıyor.


211 numaralı fırça Mac'in orjinal serisindeki fırçayla sıfır benzerlik içeriyor ve ben hiç kullanmıyorum bu fırçayı, eyeliner çekiminde sevmedim, zorlarsam belki ruj uygulamada iyi olabilir.


Kiti almamdaki tek neden olan 219 numaralı fırça ise üzgünüm ama tam anlamıyla ''kazık'' gibi -halbuki sevebilmek için ciddi çaba harcadım, üst üste bir kaç gün uygulama yaptım-, ne kadar denediysem olmadı, tüyler o kadar sert ki her seferinde kirpik diplerimi ağrıttı.


266 ise eyeliner uygulamada oldukça başarılı, gerçekten açılı liner sürebiliyorsunuz, kitteki en sevdiğim fırça olmaya aday.


Sonuç olarak anladım ki sanırım Mac'ten koleksiyon ürünlerinde çıkan fırça setleri alınmaz, yani artık ben almam en azından, aslında sadece bir fırçanın 70 lira olduğunu düşününce mucize beklememde hata var, harikalar yaratmıyor bu kit ama doğruyu söylemem gerekir ki Real Tech. Starter setten daha çok bu fırçaları kullandım, yine de bu set yerine orjinal 219 numaralı fırçayı almayı tercih ederdim, tabi o fırçada özünde bu kitte olan kadar sert değilse...


Sevgiler.

Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.