Mineral Makyaj Young Blood / Crease Brush Göz Makyaj Fırçası

YoungBlood Crease Smudge Brush
Mineral Makyaj YoungBlood Crease Karıştırma Göz Makyaj Fırçası


Mineral makyaj isimlerinden olan YoungBlood markasının doğal kıllardan oluşan bu göz makyaj fırçası, Crease yani gözümüzün katlanma yerine uyguladığımız farların çok daha güzel karışarak makyajın daha buğulu hale gelmesine olanak sağlıyor. Smokey Eye dediğimiz, makyaj dünyasının o meşhur dumanlı / buğulu göz makyajı için bu tarz karıştırma fırçalarının rolü çok büyük. Bu tarz fırçalar, sadece Smokey Eye makyajında değil, uyguladığımız tüm makyajlar için en temel fırçalardan biri. Yoğun dumanlı göz makyajının görüntüsünden öte, farların net çizgilerle geçişleri natürel durmayacağı için, her makyajda bu tarz fırçalar önemli bir yere sahip. Sigma E40 Tapered Blending Brush Makyaj Fırçası 'nı tanıtırken tek dezavantajının küçük gözler için çok uygun bir fırça olmadığını söylemiştim. İşte tam da bu makyaj fırçasının boyutu, hem ufak gözler için daha kullanışlı hem de göz makyajında küçük alanları karıştırmak için daha ideal kıvamda.



youngblood-crease-brush-goz-makyaj-fircasi


youngblood-kullananlar-crease-brush-goz-makyaj-fircasi
youngblood kullananlar crease brush goz makyaj fircasi

YoungBlood Crease Smudge Brush, doğal kıllardan (pony hair) oluşuyor. Sık kıllı olmasıyla göz makyajında gölgeleme ve kontür adına gayet başarılı bir kullanım sunuyor.  Belki biraz daha konik ucu belirgin olsaydı, pencil brush işlevi de görüp göz makyajında daha çok kullanım alanı sağlayabilirdi. Yine de gölgelendirme adına yaptığı iş başarılı. Ayrıca bir diğer makyaj fırçası olan, YoungBlood Far Fırçası 'nda da yazdığım gibi doğal kıllı fırçalar likit ürünleri daha fazla yediği için toz veya pigmentlerle kullanımı öneriliyor.



Uzun bir zamandır kullanıyorum ve herhangi bir kıl dökülme problemi yaşatmadı. Özellikle pigment uygulamarında daha iyi sonuç veren YoungBlood Makyaj Fırçası 'nı Kozmopoli 'den güvenle edinebilir ve hatta mineral makyaj adına daha farklı alternatifleri de keşfedebilirsiniz.

youngblood-makyaj-fircasi-kullananlar-yorumlari-crease-brush
youngblood makyaj fircasi kullananlar yorumlari crease brush

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.