Phyto PhytoKeratine Reparative Saç Bakım Serumu Etkili mi ?

Phyto PhytoKeratine Reparative Serum
Phyto Yıpranmış Saç Uçları için Onarıcı Saç Bakım Serumu

phyto-phytokeratine-reparative-sac-bakim-serumu

Saç bakım ürünlerine düşkün olanların aşina olduğu botanik bir marka olan Phyto 'nun bitki özleriyle oluşturduğu bu saç bakım serumunun yegane hedefi; yıpranmış, zayıf ve kolay kırılan saçların daha güçlü olmasını ve bu anlamda saç onarıcı serum olarak hem kırıksız hem parlak saçlara imza atarak saçlarımızın daha güzel görünmesini sağlamak. Phyto PhytoKeratine Reparative Saç Bakım Serum 'unu o kadar uzun bir süredir kullanıyorum ki, bitmeye yakınlaştığı (1/3'ü kaldığı) için artık yorumlarımı blogda gönül rahatlığıyla paylaşabilirim. Phyto ürünlerini genel olarak seviyorum, bu ürünü daha bir seviyorum. Nedeni ise...


Etkisi nefis. Bir hayli sevdim. Kuru ve yıpranmış saçlara sahip değilim, kalın ve normal (biraz yağlıya dönük) saçlarımın olduğunu kuaförümün söylediğini daha önce de değinmiştim. Isıl ürünlerden ise bilhassa kaçıyorum. Maşa ve düzleştiriciler pratik olmasına çok pratik ama seramik kaplı olanlarını kullansanız da saçları aşındırması, sürekli o ısıya maruz kalan saç tellerinin incelmesi kaçınılmaz son olmakta. Ek ürünlerle bile hasarlı saçlar zor kendine geliyor. Isıl ürünlerin kullanan ve bu alışkanlığını terk eden biri olarak saçlardaki bu farkı en iyi bilenim çünkü üniversite zamanımda bol bol düzleştirici ve maşa kullanıyordum. Şimdiki saçlarım ise üniversiteli hallerime göre gözle görülür şekilde çok daha dolgun ve daha gür. Güya saçlarımı daha güzel görünmesine adına yapıyordum o zamanlar, bilsem hiç bulaşmazdım.


Bitkisel keratin içeren Phyto PhytoKeratine Reparative Saç Bakım Serum 'u hem içerik hem kalite hem de etki bakımından çok sevdiğim ve bundan sonra her zaman alacağım saç bakım serumlarımın arasına iyi bir giriş yaparak yerleştiğini belirtmek isterim. Saç uçlarında kırıkların hem görünümünü düzeltmek hem de düzenli kullanımla saç kırıklarını onarmak adına etkisi muazzam. Yağlıca bir ürün, bu yüzden asıl işlevi olan saç uçlarından hariç saç diplerine kullanmanızı önermem.


phyto-kullananlar-phytokeratine-reparative-onarici-sac-bakim-serumu
phyto kullananlar phytokeratine reparative onarici sac bakim serumu
Bu serumu neyle mukayese ederek kıyaslaştırdırdığımı şöyle açıklayayım. Ankara'da üniversite döneminde, Ankamall içinde MOS Kuaför vardı. Orada da Aslı diye de çalışan bir kuaför vardı. Hatta onu da bana Mac Mua 'sı önermişti. Mos 'taki Aslı kuaförün saç kesiminden memnundum (mükemmel olmasa da bir Paris'li Cemil kuafölerinden kat kat iyi) Saç kesiminden hariç bana saç bakımı da yapardı. Zaten L'oreal saç bakım ürünleriyle çalışılan bir kuaför olduğu için haliyle kullanılan ürünler de L'oreal olurdu. (L'oreal 'in üst sınıf ürünleri) Mos kuaföründen her bakım sonrası çıktığımda saçlarımı öyle severdim ki; yumuşacık, gür, mis kokulu ve dolgun görünümlü. Saçlarım böyle olunca tabii ki mutluluk endeksim de artardı. Tabi ters orantıyla cüzdanım da boşalırdı. İşte Phyto 'nun bu saç serumu tam olarak bana bu duyguyu yaşattı. Hem saçlara kazandırdığı görünüm olarak, yaptığı bakım olarak hem de bıraktığı o kokusu olarak... Üstelik saçlarımda aynı etkiyi almak için bu sefer cüzdanımı o kadar boşaltmama da gerek kalmıyor.


Saçların kırıklarını düzenli kullanımla olabildiğince onarıyor, hem de görünümünü gayet güzel topluyor. Eğer çok çok fazla yıpranmış saçlara sahipseniz aynı etkiyi vereceğini sanmıyorum. Eğer bu ürün kullanılıyorsa, mutlaka ek yardımcı ürünlerle desteklenmeli. Örneğin, saç şampuanınızı güzel seçmelisiniz, saç kreminizi de keza öyle. Hatta evde doğal bakım kürleri de uygulamalısınız. Ama benim gibi, saçlarınızda öyle fazla bir sorun yoksa, sadece daha dolgun ve neme doymuş görüntüsüne sahip olmak istiyorsanız, kesinlikle gözüm kapalı öneririm.


Phyto PhytoKeratine Reparative Saç Bakım Serumu 'nun kullanımı için kuru ve nemli saçlara uygulanması öneriliyor. Ben her iki kullanım şeklini de deneyimledim ve gördüm ki saçlarım için kuru kullanımı daha etkili. O yüzden saçlarımı duş alıp kuruttuktan sonra kullanıyorum. Pompalı ambalajı ile kullanımı kolay. Serumu kullandığım miktar ise 2 pompa kadar. Aslında Phyto, 1 bezelye kullanılmasına kafi demiş ama benim saçlarım uzun olduğu için 2 pompa kullanımını daha etkili buldum.


İnanılmaz beğendim. İçeriği de güzel olduğu için saçlarda daha etkin çözümler sunmakta. 30 ML boyutunda olan Phyto PhytoKeratine Reparative Saç Bakım Serum 'un fiyatı 65 TL ile 80 TL civarı. Fiyatı aldığınız yere göre değişkenlik gösterebiliyor. Fiyatına bu serum değer mi? Bu sizin saç bakımına ne kadar bütçe ayırabileceğinizle alakalı. Bana kalırsa Mos kuaföründe yaptırdığım o saç bakımlarının parasını baz alacak olursam değer. Hem zaten küçük miktarla kullandığınız için uzunca bir süre yenilemenizi gerektirmeyecek, oldukça bereketli bir kullanım da sunuyor. Benim her zaman bittikçe alacağım ürünlerden birisi oldu. Eğer saç bakımına düşkün, saçlarını seven, daha gür, daha yumuşak, daha ipek gibi saçlarla mutluluğu yeğliyorsanız bu saç bakım serumunu almanızı ve kullanmanızı öneririm.




Başka bir Phyto saç bakım ürünü olan
  Phyto Phytobaume Conditioner - Saç Kremi yazımı da okudunuz mu? O da bir harikadır.

Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.