Revlon Lip Butterlar! (Tutti Frutti ve Sweet Tart)


Herkese merhabaa, gününüze renk ve neşe katmaya geldiiim :)

Cıvıl cıvıl bir yazı olacaak. :)

Revlon Lip Butterları artık bilmeyenimiz yok. Bende çok uzun süredir almak istiyordum ama malum ülkemizde hala yok. Ve sonunda dayanamadım instagramdan Kozmetikal hesabından sipariş verdim. Elime sorunsuz ulaştı.


Bu senenin ilkbahar-Yaz modasında turuncu rujlar göze çarpıyor. Benim de elimde hiç turuncu rujum yoktu, bende rengine aşık olduğum Tutti Frutti rengini ve Sweet tart  adı gibi şeker mükemmel bir pembeyi sipariş etttim.


Dudakta duruşları harika. Turuncu olanı özellikle sürdüğümde herkes soruyor hangi ruj bu diye. Ayıla bayıla kullanıyorum gerçekten.
Sürümü ve nemlendirmesi çok güzel. Dudak nemlendiricisinin,renklendirenini düşünün ama bu bambaşka bişey dudakta ismi gibi yağ gibi kayıyor ve mükemmel bir his bırakıyor.

Dudaklarınızda ıslak bir görünüm oluşmasını sağlıyor ve hiç yapış yapış bir his bırakmıyor.

Bence tek eksi yönü dudaktaki pürüzleri belli ediyor olması, özellikle turuncu olanı. Dudak peelingi yapıp sürmek daha güzel bir görüntü oluşmasını sağlıyor.


Siparişimi dediğim gibi  instagramdan Kozmetikal hesabından verdim. Kapıda ödeme yaptım. Siparişim ertesi gün elimdeydi. 

Fiyatı : Tanesini 30 tl

Okuduğunuz için teşekkürler.
Sevgiler.



Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.